VÄRLDENS ENKLASTE EASTER DESSERT IDÉ

.

Jag har ju glömt att visa de ursöta påskdesserterna Beatrice fixade häromdagen! Dessa här kan i också låta era skatter göra för det är huur enkelt som helst och blir ju ganska festligt och gott. Ser ut som små stekta ägg men är egentligen: Skivad rulltårta (ja vi fuskade med köpevariant) + lättvispad grädde + inlagd persika = tadaaa påskfin och festlig efterätt.

 

Ibland är det enklaste det bästa eller hur;) Kommer ni förresten också ihåg hur mycket konserverad frukt man fick äta som liten?? Både i ”vanlig mat” och i efterätter. Det var fläskfilé med konserverad ananas och kassler med pepparotsgrädde och inlagda persikor och skinka med mimosasallad med fruktblandning på burk osv  (Men vad jag ogillade de där röda bären. Urk). Fast jag tyckte faktiska att det mesta av detta ”tropiska 80-talet” var gott och äter fortfarande och gärna exempelvis Tropicanapizza med både ananas och banan och curry. Bland de bästa pizzorna. MUMS.

.

.

 

..

Busenkelt

.

Åh imorgon är det Påskafton! Äntligen Några små som är riktigt riktigt pepp på det här hemma kan jag lova:)

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “VÄRLDENS ENKLASTE EASTER DESSERT IDÉ

  1. Vilket jättebra tips! Det ser ju jätteproffsigt ut även fast det är så enkelt att göra!

Comments are closed.