PÅSKAFTONSMORGONEN PÅ VÅR GATA I STAN

.

Igår var vi ju och firade Påskafton ute på landet hos svärisarna och hade det hur härligt som helst i solen (Tack igen bästa S & K<3). Men jag tänkte att jag skulle visa er några pics från morgon när jag gick upp tidigt och plockade fram påskaftonfrukost extra allt enligt tradition hos oss! Det ska så klart vara nybakat och Trisslotter och godis och färsk frukt och så ägg givetvis (som absolut ingen äter haha) Och min honey H hade varit förbi NK och köpt mitt favvogodis till mig i veckan som en ljten surprice, såå gulligt (Är absolut t o k i g i den där NK-minten. Bästa jag vet sen år tillbaka)

.

.

.

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen – man blir bara så GLAD av gult! Gula riktigt vackra och maffiga franska tulpaner hittrade jag på vår hem-ICA av alla ställen. Men innan det var dags får frukost var det dags att väcka mina minsta skatter och ropa  ”Påskharen har varit här igen! Ni mååste skynda er!!

.,

,

.

Hade gömt påskgömman bakom lektstugan. Fick ju inte vara för svårt för lillebror Maurits att hitta heller:)

.

.

 

.

Beatrice tog lillabror i handen och ja hon fattade ju typ direkt var påskaren (aka jag) hade varit och gömt härligheten. Allt var mycket spännande tyckte Moje..

.

.

.

Tadaaa – påskjakten var snabbt över och äggen funna! Moje fick en bok och liten nattlampa och russin och så lite godis också så klart i sin äggpåse. Dock roligast att plocka bort det där prassliga glansiga pappret från alla ägg och harar än att själva  äta chokladen:)

.

.

.

Kl 07.30 typ (Inte ofta mamsen och papsen är uppe före barnen på helgen:)

.

,

.

Så var det dags för påskfrukosten!

.

.

.

Brukar alltid fylla ut äggen med lite annat än bara godis, (typ smycken, pennor, nagellack ja ni vet) och lite större godsigrejer. Annars blir ju det där dammiga ägget med bara smågodis stående till midsommar typ;) Bea fick förresten ett jättekul sällskapsfrågespel som vi spelade igår och som jag verkligen rekommenderar – Fågel, fisk eller mittemellan – och som finns på Akademibikhandeln bla. Funkar för 10-åringar och för vuxna och lagom avancerat. Tips!

.

.

Idag har vi ännu en s t r å l a n d e dag i Småstaden och vi ska grilla och vara ute och bara njuta av den här soliga dagen! Tror det blir en tur iväg och kika på lite lamm också. Mysigt mysigt:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “PÅSKAFTONSMORGONEN PÅ VÅR GATA I STAN

  1. Vad härligt o se att din kära make lufsar runt i mjukisbyxor, annars är allt så himla perfekt. Tänker ibland att är det inte jobbigt att lägga så mycket tid och energi på att det ska se så perfekt ut? Ni har jättefint, det är inte det, men mer att det ser inte ut som att det bor folk i ert hus. Jag älskar inredning, städar jämt och vill ha det rent och snyggt, men det liknar inget om jag jämför mitt kök när jag bakar, eller min tvättstuga trots att vi bara är två vuxna kvar här hemma. Är det lite så att du tycker det är värt att städa o röja hela tiden? Du har det så fint, och verkar vara en supergo tjej, jag skulle bara önska att jag hade ork o energi att ha det hälften så fint som du.

Comments are closed.