I annonssamarbete med ALBERT

NYA FRISKA TAG EFTER LOVET ALBERT

.

.

Nu när alla nationella prov är över för Bea så är det dags att göra läxor igen! Och man kan och får även öva på loven och ovan ser ni skatten hemma hos farmor där hon satt och jobbade lite med Albert igår:)

.

Jag har ju skrivit tidigare att jag tycker det är så svårt att hjälpa skatterna med läxhjälpen när det gäller matte, kemi och fysik och att jag känner mig ganska otillräcklig emellanåt. När man som jag har tre skolbarn på låg och högstadiet plus gymnasiet är det många läxor som ska göras varje vecka och som mamma vill jag ju kunna var den skolhjälp de behöver och nu det finns det alltså en jättebra hjälp och det är Albert som är en digital privatlärare i matematik. Trulle och Lolo har och har haft Albert på högstadiet genom skolan och de gillar verkligen den tjänsten. En riktigt smart och enkel läxhjälp för de barn som behöver det.

.

.

.

Albert är digital tjänst som du kan ha med dig överallt vilket är perfekt eftersom den fungerar på mobila enheter såsom mobil och läsplatta. När som och hur som – det finns ingen ursäkt för att inte öva matte längre. Tjänsten är till för barn från 3-17 år alltså från förskolan till andra året på gymnasiet och för de som går på lågstadiet så är den mer lekfull i sitt lärande. Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan. Albert för de yngre barnen är anpassad för läsplattor och dator och Albert för de äldre barnen är anpassad för användning på mobil (Albert app:en).

.

.

Straxx är ju påsklovet och det är nya friska tag igen med skolarbetet  och nu har alla ni föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert gratis under 1 månad. Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

One thought on “NYA FRISKA TAG EFTER LOVET ALBERT

  1. Behöver man ha ett eget konto för varje barn eller har man ett gemensamt konto som de sedan kan anpassa efter ålder & årskurs?

Comments are closed.