I annonssamarbete med ELLOS

ÄNTLIGEN SOMMAR & UTELIV

.

Ni har väl inte missat att sommaren äntligen är hääär! Så himla underbart och man vill ju bara vara ute hela hela tiden och pyssla och fixa och göra mysigt. Terass/altan/balkongliv är det bästa livet och idag visar jag lite smått och gott från Ellos utesortiment för ni har väl inte heller missat att det just nu är 20% på ordinarie priser på Ellos Home med den unika rabattkoden  395414 och gäller hela april.

.

Ovan ser ni: Underbar dyna i sammet som finns i många fina färger här, snygg uteslinga här, rymliga matbordet och stolar här, tålig stol här, lyxig lykta här, linnesittdyna här, praktiskt utfällbart sideboard här och förvaring/bord/pall här.

.

.

.

Sommar, sommar, sommar och bryggliv! Tokläcker solsäng hittar ni här.

.

.

Ellos Home sortiment finner här.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg