ATT KOMMA HEM TILL DET HÄR<3

.

LYCKA att få komma hem till sin lilla nattruffsiga gosiga snart-treåring! Som dränkte mig i blöta pussar imorse och vill sitta nära och titta i favvoboken tillsammans om och om igen. Alltså mitt hjärta smälter helt och hållet.

.

.

Heeeeej fredag!

.

.

Nu är jag alltså tillbaka i Småstaden igen! Efter en skumpig och ganska läskig flygning hem. Tänk att den där flygrädslan ligger där hela tiden, även när jag v e r k l i g e n försöker att tränga bort. Vaknade med migrän på hotellet i Reykjavik igår och vågade inte blanda migrän och lugnande tabletter (de som jag brukar ta när jag flyger). Är ju ganska starka mediciner så jag var rädd att bli helt väck, man är ju inte direkt superskärpt när man bara tar en av dessa ”substanser” heller. Men på flygplatsen så kom ångesten bara över mig som en våg, supermärkligt, och tårarna började  strömma. Klarar liksom inte av någon som helst motgång i det läget så när en flygplastanställd bara är lite otrevlig (typ snäser Google it när man frågar om valutan vid incheck) eller det blir för bråttom och någon inte vill hjälpa till så ja då gråter Petra. Pinsamt yes men jag kaan bara inte styra det där. Jaja, efter luftgropar och skak så kom jag hem och det var verkligen en fantastisk resa med fantastiskt trevliga tjejer. Såå glad över att få se och uppleva den där vackra ön.

.

.

.

.

Men hemma är alltid alltid bäst som ni vet! Och det är sommar och sol och verkligen suupergrönt ute på gården. Såå fint och härligt. Har hänt massor på bara ett par dagar. Det kliar i trädgårdsfingrararna nu och jag måste hålla på att fixa lite där ute idag i rabatterna och vattna och plantera nytt. Gullungen no 1 tassade ner barfota , med sin lilla gosesäl jag köpt åt honom på Island och som han inte släpper, och plockade en blomma åt mamsen. En liten tussig  halvvissen vitsippa från rabatten. Kan var den sötaste lilla gåvan någonsin<3<3<3

,

,

.

Jag har verkligen s å svårt att vara hemifrån. Tänkte på det när vi satt på Osloplanet och jag såg alla dessa affärsmän och kvinnor som satt där och jobbade och där säkert många pendlar och flyger ofta just i jobbet. Hade aldrig klarat det tror jag? Eller man klarar ju allt om man måste så klart och om det verkligen är värt det men det skulle verkligen inte passa mig. Inte bara pga av själva flygrädslan utan det där att vara hemifrån mycket och sova ensam på hotell osv. Så ensamt och så stressigt. Jag är ju en riktig sån hemmakatt som allra helst av allt är hemma med min familj mest hela tiden. Kanske för att jag trivs så himla bra och är lycklig av att bara få vara med min H och barnen. Yes det låter inte superspännade och kanske booring men sån är jag haha.

.

.

Nej nu ska jag ta tag i fredagen här för mig och min minsting! Vi ska duscha och fräscha till oss och sen blir det en prommis ner på stan för lite shopping och fika. Lite nya sommarkläder till Moje och snittisar och gottgott.  Senare idag ska jag möta upp ett helt gäng med vänner nere i hamnen för att gå på Kajen och äta (och dricka) gott och det ka bli så mysigt så.

.

.

Ha nu en underbar mysig dag med mycket sool alla läsare! GLAD att ni kikar in<3

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “ATT KOMMA HEM TILL DET HÄR<3

 1. Jag är likadan! Men det är klart att det är roligare att vara en hemmagris nu när man liksom har allt man kan önska hemmavid, jämfört med tidigare i livet. Tycker jag iallafall! Tack för att du delade med dig från resan och trevlig helg med din fina familj.

 2. Tycker inte alls det låter jätte booring – utan mera som en kvinna i sina bästa år som fattat meningen med just sitt liv! Och som vågar bejaka det och njuta av det💗
  Så det så!
  Jag är likadan, och känner mig otroligt tacksam och lyckligt lottad som kan få känna det så💗

 3. ❤️ älskar hemmadagar med familjen

  Något helt annat, hur tycker du det funkar med gräs/rabattkanterna i metall? Drömmer själv om liknande men med två småbarn som springer som vildar är jag rädd att de ska göra illa sig på dem 😬

 4. Det du kommer hem till -och har vett att uppskatta och älska- är det bästa i livet. När man har kommit så långt i livet att man ser mer av livet i backspegeln än framåt så står det helt klarare. ♥️

 5. Hej! Vad hände med betongbordet ni hade ute förut? ska du sälja det är jag först på köp-listan! 😀

Comments are closed.