JAG ÄLSKAR VACKRA BÖCKER

.

Lite nya coffeetableböcker hemma hos mig! Någon mer som älskar vackra böcker? Ibland så skrivs det lite så där kymigt om att man bara har böcker för syns skull men kaffebordsböcker är till för att bläddra i och beskåda och nota av  – inte kanske för att fördjupa sig och sträckläsa (alltså de väger många kilon dessa lyxiga bjässar till böcker!)

.

.

.

I Diorboken är det helt magiskt vackra foton som iaf inspirerar mig och får mig på bra humör! Älskar färgen i denna bild, så lyxiga och pastelliga och så de där knasiga modellerna på stegar. Konstverk.

.

.

.

Någon mer som älskar vita hortensior? Så himla flott.

.

,

.

Här sitter jag gärna och bläddrar i någon av mina fina böcker när det finns tid. Just nu finns det faktiskt inte så mycket av den varan alls faktiskt. Så mycket som händer hela tiden och fotograferingar och många uppdrag. Mycket med barnen och allt deras.  KUL saker absolut men inte så mycket tid för bokläsande alltså. och vad jag älskar vårsolen som skiner in nu btw! Det är bara så himla vackert. ALLT blir vackert nu förutom alla de där fönstrerna då. Bläää vad de är smutsiga och ofräscha men det är ju ingen idé att ta tag i dem innan denna *piiip*pollensäsongen är över. Alltså min ögon! Och näsa! Fy. Får typ ingen luft och är helt mosig.

.

.

.

Den här maffiga boken om Elisabeth är heelt bedårande. Har man sett serien om henne och om Huset Windsor älskar man nog den lite mer extra (som jag har gjort) Och snart ska det brittiska kungahuset få en bebis – lär blir såå söt med de föräldrarna och mixen! Älskar kungligheter, speciellt de moderna, och att läsa om dem, TROTS att jag kommer från en familj som är inbitna republikaner, tror tom att ett par av dem är med i Republikanska föreningen haha. Men de älskar historia så klart och monarkin har ju inneburit att vi har SÅ mycket historia sparad och vackra slott och konstverk osv som vi kan njuta av. Böckerna kommer btw från Newport nere på stan som har maassor med fina coffetablebooks just nu (Diorboken tror jag var en nyhet)

.

.

.

Slogs faktiskt till på ett par Dropljusstakar när det var rea på Newport. Ja man har sett dessa förr många ggr men jag gillar just de lite lägre och lite mer diskreta. Så i med snygga gråblå ljus, dovt blå är min bästa färg helt enkelt och kommer nog alltid att vara:)

.

.

.

.

Nu ska jag ta tag i matfixet här (de ropar att de är hungriga stackarna och här sitter jag i vardagsrummet med lapen i knät i chitchattar med er istället – b a d mammi)

.

.

Ha nu en mysig kväll alla så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “JAG ÄLSKAR VACKRA BÖCKER

  1. Ha, ha, jag är nog en av de kymiga typerna. Jag tycker om coffetable böcker men jag tycker att ett hus med stora bokhyllor, gärna inbyggda, fyllda med böcker är så himla hemtrevligt. Men ditt hem är superfint med eller utan stora bokhyllor. Mvh Åsa

Comments are closed.