I annonssamarbete med GINA TRICOT

L Ö R D A G E N S

.

Idag denna majlördag  har vi haft en så himla soft skön dag! Bara bara varit hemma och fixat på gården och lekt med Moje och hans nya leksaker och så (Bea var upptagen med annat) Och jag har lagat typ världen godaste lunch till mig och min honey mmmm. En  halstrad lax med kål och sparrissallad med asiatiska smaker. Vi blev faktiskt bjudna på exakt det här hos våra vänner på Valborg och jag var bara tvungen att sno receptet av S, SÅ HIMLA MUMSIGT. Ni måste bara prova. Iaf om ni älskar smaksaker som sesamolja, tahini, vitlök och koriander. (som jag då) Gud vad himla kul de är att laga mat förresten när man har all tid i världen? Sätta på skön musik och fixa i köket med ett glas vin, jag njuter verkligen av det iaf!

.

.

..

Hemma-lufsar-jag denna lördag och min och H´s sallad!

.

.

..

Vi spisen! Gillar ni förresten min outfit? Såå skön och härlig att ha på sig. Med ett par klackar blir man ju fest direkt om man vill det. Brukar inte ha så mycket blommigt och inte för sött men det här gillar jag. Så gulligt litet print och detta lilla sommarset kostar typ ingenting. Top finns här och meshkjol finns här (och jag har den här singoallablusen också faktiskt som är himla fin den med. Skymtar på insta om någon är nyfiken: )

.

..

.

Asiatiskt är ju bara de bästa. Och till denna rätt är det knappt inga kolhydrater om man gillar sån mat som saknar det (det är en nypa socker i såsen till laxen men den kan man ju lätt hoppa om man nu vill)

.

.

..

Alltså jag blev såå mätt på detta. Kunde knappt resa mig efteråt haha.

.

Jahaja, nu så hittar jag inte min mobil där jag har receptet på dessa recept!!! Gaaah jag blir tokig. Väldigt typiskt mig och väldigt oproffsig bloggerska nu. Återkommer med det och klistrar in asap jag loovar;)

.

Ha nu en riktigt fin lördagskväll! Här ska vi bara ta det fortsatt lugnt och mysa i soffan och äta massa av H´s smarriga popcorn och se på film. Funderar på denna nya film med David Hellenius – någon som sett???

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “L Ö R D A G E N S

 1. Alltså jag beundrar dig trots trista kommentarer som du ofta får så kör du bara på som inget kan slår ner dig !! Det kallar jag power woman deluxe 💪❤️

 2. Hvor hadde vi det fra?
  av Kolbein Falkeid (1933-

  Men hvem sa at dagene våre
  skulle være gratis?
  At de skulle snurre rundt
  på lykkehjulet i hjertet vårt
  og hver kveld
  stoppe på gevinst?
  Hvem sa det?
  Hvor hadde vi dét fra?

  Hvem sa at livet vårt
  skulle være lett å bygge ferdig?
  At mursteinene var firkantede ballonger
  som føk på plass av seg selv?
  Hvem sa det?
  Hvor hadde vi dét fra?

  Der var piller for alt: nerver,
  vedvarende hoste og anemi.
  Men hvem sa at snarveiene
  støtt var kjørbare? At fjellovergangene
  aldri snødde til? Og at nettopp vi
  skulle slippe å stå fast i tunnelen?
  Ja, hvem sa det?
  Hvor i all verden hadde vi dét fra?

 3. Mmmm det såg gott ut. Vad fint set du har på dig. Jag följt dig länge och fått så mycket inspiration när du lagt upp bilder på klädtips från Country Dreams. Saknar dessa snygga tips och jag undrar om du hittat någon ny samarbetspartner för du har väldigt god smak. Tack för en härli blogg med en bra mix. Ha en fin söndag. Hälsning från Skåne

Comments are closed.