MAURITS 3 ÅR!

..

Firad imorse med egen hemmagjord minitårta (stor och riktig tar vi senare) och paket som gillades mycket

.

.

Bonjour 3 maj!

.

.

Hurra, hurra, hurraaaaa! Så har det alltså gått hela tre år sedan du föddes min lilla prins. Åh det var en så vacker varm och solig dag och allt var så himla himla nervöst. Du kom ju ut genom ett planerat kejsarsnitt och helt ärligt var jag ganska övertygad om att det skulle vara något fel på dig när du gjorde det. Jag var s å himla orolig över det, att du skulle vara allvarligt sjuk och när de tog dig ur min mage och jag hörde dina första små läten så frågade jag direkt om du såg ok ut?Ja konstig fråga kanske men jag ville bara höra att du såg frisk ut. Och sköterskorna så dåatt du var såå fin och så kom du till mig där bakom den gröna operationsskärmen, nu illvrålandes, och du var verkligen de vackraste skrynkligaste, kletigaste argaste jag sett.

.

Det var ju så fantastiskt att en i förlossningsteamet kunde fota med proffssystemkamera och när vi glömde bort den helt i stunden så tog denna okända fantastiska person min kamera och dokumenterade helt enkelt hela förlossningen åt oss. Vi hade så klarat aldrig bett någon i sjukvården om den hjälpen så när vi hittade bilderna i kameran dagen efter så var det s å n lycka.

.

.

.

Allra första bilden på Moje<3 Stämningen i det där rummet var verkligen magisk. Bästa förlossningen.

 

.

.

Första mötet med pappa<3 Fotograf: okänd hjälte.

.

.

.

Och här är han nu, på klockslaget tre år senare! En mycket glad och kramig och nyfiken och kärleksfull pojke med ett ganska så hett temperament haha. Tur att han inte blir arg så ofta men när han blir det, ojojoj.. Hela familjen står bara och gapar och undrar vad som händer:)

.

.

.

Totalt avgudad och bortskämd av hela familia<3 Hans tre storasyskon är så himla goa med Moje och så stolta över honom. Tänk att jag även oroade mig över hur de skulle bli med en sladdis och om syskonen skulle ta honom till sig med den stora åldersskillnaden (7, 12 och 15 år). Det hade jag absolut inte behövt göra heller. Jag har verkligen bara bara positivt att säga om att få en sladdis vid 44 års ålder (graviditeten var iofs ingen höjdare men de var ju bara illamående i 6 månader och så fogont och vad är det;) Kan verkligen rekommendera det till er som funderar på samma. Bara bara plus där:).

.

Ikväll ska vi ha kalas här hemma med mormor och morfar och farmor och farfar och fira ännu mera!

.

.

Ha nu en riktigt fin fredag snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “MAURITS 3 ÅR!

 1. Varför skriver du att du såklart aldrig skulle bett ngn ur personalen att fota? Det är väl självklart att ngn skulle gjort det, det har de gjort åt mig , två ggr tom på förfrågan. Det finns alltid flera osterila händer som kan sköta det på op. Eller har ngn ifrågasatt dig? Bara undrar , inga pekpinnar det finns det så många ändå…ingen missunnar dig eller ngn annan bilderna.

  1. På en operation, som detta var, och där tiden är bestämd och de största insatserna krävs efter barnet är ute så skulle jag absolut inte besvärat dem med att fota oss nej. Sen har jag en kamera som man behöver få instruktioner för att hantera, om man inte vet hur en sån fungerar, och det var också en orsak.

 2. Åh, så fint skrivet. Jag får gåshud bara av att läsa. Grattis till er allihop. Kärlek at its best❣️Det är sann LYCKA!🍀

 3. En klippning snart kanske? Eller är syftet med det långa håret att dölja utstående öron?

   1. Haha ja verkligen patetisk kommentar, inget att ta på allvar. Han är verkligen en söt unge!

  1. Han är nyklippt haha! Var ju lite svårt för frisören att inte göra illa honom med de Dumboöronen han har fått men det gick och SKÖNT att de fortfarande inte syns (och finns kvar) Pjuuuh. Men du listade ut det ändå din kluriga rackare.

  2. Men människa, hur mår du egentligen om du måste fälla en sådan kommentar. Så otroligt elakt skrivet.

  3. Mådde du bättre nu när du fick skriva så?
   Bara för man kan skriva något betyder inte det att man ska.

 4. Grattis till er söta fina son! Så vackert du skriver och vilken underbar mamma dina barn har! Känner alltid så väl igen mig i dina beskrivningar, du är så duktig på att formulera dig!
  Stor kram från Anna i Skåne

 5. Så fint ❤️Man känner kärleken 🥰stort Grattis till din fina 3 åring !!

 6. Du verkar vara en härlig och engagerad mamma. Vad härligt att få barn vid din ålder det hade jag aldrig vågat, heja Petra, modigt gjort ♥️

 7. Stort grattis till er fina son !!
  Tack för en såå härlig blogg Petra !☀️👍🏻 Alltid lika trevligt att kika in här och bli inspirerad av både inredning,mat och mode

 8. Fina bilder, men om jag var du skulle jag plocka undan kameran och leva i nuet lite för barnens skull. Vi karar oss. 🙂 Men gärna bilder från ditt fina hem! 🙂

  1. Det kan ju vara så att hon, precis som de flesta andra, fotar främst för sin egen skull. Jag har jättemycket bilder från när jag var liten, långt innan mobilkameror och bloggar var uppfunna. Tror mina föräldrar lyckades njuta av nuet ändå, precis som jag gör idag trots att jag tar bilder.

   1. Skillnaden är bara att förr knäppte man 1-2 rullar per år, inte per dag. 😉

    1. Tala för dig själv, de flesta jag känner fotade mycket. Och lade dessutom ner tid på att sätta in i album😉

     Enda skillnaden är att man idag får stå ut med att främmande människor talar om för en hur man ”ska” göra – utan att de har en aning 😉

 9. Så söt och fin pojke han är. Det är så fint med lite längre hår på pojkarna tycker jag. Vad tråkiga tanter på nätet tycker ska ni inte bry er om. Ha en såå trevlig födelsedag Moje.

Comments are closed.