I annonssamarbete med GINA TRICOT

LAGOM DJURISK I KLÄNNING

.

Här kommer jag tassande ner för trappen i en ny klänning som jag tänkte tipsa om! Vet att ni är ganska många som faktiskt verkar rågilla mina små modetips och eftersom jag själv tycker de är kul så blir de lite (mycket) sånt ibland. Nu tex så känner jag mer och mer för klänning och kjol och de är ju samma visa varje vår och i maj. Finns ju inget skönare att ha på sig och som kvinna är det bara att passa på (män kan vara SÅ avis på att de inte kan vandra runt i sval virvlande kjol på varma dagar. SÅ avis inte sant:)

.

,

Bonsoir mes amis!

.

.

Men v a r tog den här söndagen egentligen vägen?! Klockan är redan 19.15 och ja hade massor som jag skulle passa på att göra idag och ja nu vet jag inte om ja hann med något alls. Swish bara så var dagen förbi. Nus sitter jag här uppkrupen i soffan i vardagsrummet och värmer mig framför en sprakande brasa och lyssnar på old-school-80-tals-soul (bästa ju) och mumsar nougat. Nougat kan vara de godaste som finns tror jag? Lolo och Trulle är på ingång med tåget från Stockholm och när de komme hem ska vi be3ställa någon smarrig takeaway. Är den tiden på månaden och de där dagarna då man bara måste få unna sig extra allt ni vet:)

.

.

.

 

.

Alltså jag har sån där hatkärlek till djurprint. Kan tycka de är toksnyggt och så plötsligt inte alls, beror nog på hur printer ser ut? Detta print är enligt mig helt perfekt, det är bara en aningens och lite slarvigt djuriskt och i kombo med den söta modellen på klänningen så blir det inte to much. Klänningen är i perfekt bekväm längd också och är typ som formsydd för en kropp som min. Faller liksom rätt.

.

.

.

Med brett bälte till ser jag ju himla dressad ut i den här sköna mjuk klänningen och det bästa av allt – priset..

.

.

.

Lite wow i ryggen med smal men djupare urringning.

.

.

.

Klänningen finns här för den som undrar (Jag har strl 36 och är vanligtvis strl S på klänning)

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

..

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “LAGOM DJURISK I KLÄNNING

 1. Och varför skulle inte en man kunna vandra runt i en sval klänning?

  1. Klart de k a n det men de gör ju inte det. Till vardags. De går inte i pumps heller. Väldigt mycket normer som ska brytas där för att få lyckan att gå och lufta paketet i en luftig klänning inte sant:)

 2. Lovely looking dress, it suits you. I liked the top and skirt you wore the other day as well, very nice.

 3. Ja självklart men jag menade inte transpersoner här utan män generellt och inte undantagen. Skulle kanske varit tydligare

 4. Jättekul med modeinspiration o outfits verkligen! Skulle dock önska variation o gärna även lite andra märken( tex lexington, Dagmar, Filippa k, Marlene birger…..), inte bara Lindex o Gina! Även om man verkligen får ögonen öppna för dessa kedjor när du visar upp deras kläder.
  En helt annan fråga: vilket märke är din fina resväska i inlägget om Islandsresan?

 5. Hej 🙂 Undrar om du kan dela med dig vad det är för BH du använder när du har denna klänning på dig. Det ser bra ut i ryggen. Jag har en liknande klänning med smal djup urringning i ryggen och har inte hittat någon bra BH modell 🙂 Tacksam för svar.
  Ha det fint!

 6. Jättesnygg klänning som passar dig perfekt men stövletterna passar inte alls du skulle haft en nättare sko till.

Comments are closed.