NIO LYCKLIGA ÅR SEDAN

.

Idag har det har alltså gått NIO år sedan vi gifte oss jag och min H! Crazy daisy om man tänker på det? Den 8:e maj som var en iskall majdag på Östermalm i Stockholm med regn och blåst. Vi vigdes i Hedvig Eleonorakyrka med Trulle och Lolo som ljuvliga små näbbar och hade sen en fantastisk lunch ute på Ulla Winbladh dit vi tog oss med chartrad gammal ångbåt. H ser ju så ung ut inte sant? Såå fin. Och jag ser nästan äldre ut haha. (Jag var alldeles för smal, vägde typ ingenting och var mest bara ben och muskler) Efter någon vecka var de dags att uppleva nästa bröllop (Min bror gifte sig i Paris) och sen efter det åkte vi direkt på honeymoon till Aruba. Så härligt ändå med bröllop och giftermål och att välja någon för alltid så högtidligt. Att bli friad till.  Jag är så fantastiskt glad och lycklig över att vi hittade varann där mitt i natten på en klubb jag och H. En nyligen frånskild lite kantstött tvåbarnsmamma och världens finaste ungkarl. Vi sprang in i varann och det slog gnistor och explosioner och vi hade de så kul och vi har det fortfarande så  kul och mysigt ihop. Vi valde verkligen att det skulle vara vi, funderade både två i ett halvår om vi verkligen skulle vara ihop och om vi verkligen passade för varann och sen var det liksom bestämt haha.

.

..

.Bild tagen på bröllopsdagen (nu behöver dessa juveler verkligen putsas och jag måste fixa tid för det pronto) Ringmärkt i 9 år. Älskar mina vigselringar och bär dem med kärlek och stolthet jämnt. Får frågor ibland om dessa och båda är designade av oss och gjorde hos en mycket proffsig duktig guldsmed på Wissings Guld här i stan. (Förlovningsringen är en princesss-slipad diamant 0,4 ct och vigsselringen är en brilliantslipad diamant 1 ct och båda två är i vitt guld) Eftersom att H överraskningsfriade till mig på Sandhamn med ring så hade han designat förlovningsvarianten helt själv och jag tycker så mycket om den. Tycker ringarna är lite han och jag, man och kvinna liksom. Fint.

 

 

Älskar dig alla siffror  H

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

28 kommentarer till “NIO LYCKLIGA ÅR SEDAN

 1. Jag tycker du var otroligt vacker på dessa bilder 🙂
  Hoppas ni får en riktigt fin dag och kväll i kärlekens tecken.

 2. Jättefina bilder hoppas ni får en fin bröllopsdag och att det kommer många fler.
  Själv gifte jag mig i Julita skansenkyrka för 50 år sedan den 24 maj. Åren går fort och n har ju så söta barn oxå. Må så gott Yvonne G

 3. Grattis på bröllopsdagen!♥️ Herregud, tänk att du har varit en del av mitt liv i så många år och du vet inte ens vem jag är. Haha, så knäppt när man tänker på det! Men du har inspirerat mig dagligen i så många år och jag får alltid en feel good känsla efter att jag tittat in här. Även om vi lever totalt skilda liv så får du mig ändå att, i mitt simpla liv i Kiruna, göra det där lilla extra för att lyxa till vardagen lite. Det kan vara att duka fint en tisdag, klä mig lite finare ibland eller att bara se på vardagen med dina positiva ögon. Tack för allt du ger. Jag önskar dig och din familj all lycka!♥️

  1. Vilken fin text Kicki. Jag tror minsann du har ett fint liv i Kiruna också💕

   1. Jag håller med, vilken fin text av Kicki!💕🌸
    Kram från Anna i Skåne

  2. TACK DU för att du är så snäll och generös och fin. Din feedback gör mig så himla glad ska du veta och det precis så jag vill att House of Philia ska vara för er läsare. Som du skriver, lite feelgood och positiv pepp varje dag året runt<3

   1. Du lyckas verkligen med det!♥️ Vi lever så vitt skilda liv du och jag och är nog inte lika på nått sätt, förutom våran ålder. Jag är egentligen inte ens intresserad av designersaker, min garderob består mest av underställ, småtjock och totalt oglamorös är jag också. Inte alls lika snygg som du! Hahaha! Men aldrig skulle jag väl bli irriterad på dig för att du inte är som jag, eller jag som du. Det är ju just det faktumet som gör att jag tycker det är så kul att följa just dig! Du verkar vara en riktigt härlig typ och jag är helt övertygad om att vi, trots våra olikheter, skulle kunna vara bra kompisar om vi kände varandra. Eller ja, du är ju redan min kompis, min ”låtsaskompis” som jag tittar till med jämna mellanrum. Nä men det här lät ju knäppt, jag vill egentligen bara säga att jag tycker om din blogg. Allt gott!♥️

  3. Kan bara instämma! Precis så känner jag med, får så glädje och inspo av att läsa din blogg. Jag lever ett helt olikt liv, bor på landet på västkusten utanför Göteborg i ett egenbyggt hus med man och tre barn, ett gäng höns, kaniner och katter. Älskar dock design inredning och kläder och hästar, så lite gemensamt har samt att min son är jämnårig med din Bea.
   Tack vare dig får jag en härlig dos av vardagsglamour, stort tack!
   Kram Nazima

 4. You looked SO beautiful and totally different comparing today! Why oh why you chose to do things to your face :'(

  1. What a nasty and totally unnecessary comment. Nobody cares what you think about Petra’s face. If you don’t have anything nice to say, don’t comment.

   1. You cared enough to comment though..🤣
    There seems to be few other comment also about the n a t u r a l beauty she was. It’s not an opinion, it is what it is. ❤

  2. Piia bara för att göra en klart en sak: Orsaken nummer 1 till att jag ser annorlunda ut att jag väger 6 kg mer nu än då och när jag blir riktigt smal så försvinner mycket av mina höga bulliga kinder (fett) Jag har alltså aldrig någonsin fyllt på med fillers i kinderna vilket jag säkert läst påståenden om 100 ggr. Att jag är opererad och ser konstig ut osv. På bröllopsbilden har jag lite fillers i läpparna vilket jag inte har nu. I övrigt så har jag botox i pannan och i kråksparkarna , det är det enda. Jag har väl blivit äldre helt enkelt och ser annorlunda ut pga det och vet du, jag tycker mer om mitt utseende nu än jag gjorde då vilket väl är något bra. Trist dock att vissa som du måste lämna negativa kommentarer om andras utseende på nätet, gissar att du bara är ute efter att göra mig ledsen. (På min bröllopsdag) Jag tycker att alla får göra exakt vad de vill, tatuera sig, klippa sig, gå nakna, fylla på fillers, vara överviktiga, hetsträna, botoxa sig, plastikoperera sig osv så länge det de gör inte skadar någon annan och man har en fin personlighet. Har inga som helst åsikter om andras fix med sig själva. Peace.

   1. Jag tycker nyckelorden här är ”fin personlighet”, det är det absolut viktigaste. För mig har man inte det om man medvetet vill göra en annan person ledsen och dessutom försöker få sin personliga åsikt till att framstå som någon form av sanning.

    Du är jättefin Petra, men det viktiga är som sagt hur du är och hur du mår. Hoppas ni fick en fin bröllopsdag!

 5. Jättevackra bilder från ert bröllop! Grattis på er dag Petra!
  Kram o tack för trevlig blogg!

 6. Stort grattis till er kärlek!
  Jag håller helt med Kicki, massa härlig inspo!
  Du är min låtsatskompis med och har följt dig i evigheter. Har följt olika bloggar till och från men din blogg har jag hållit fast vid. Perfekt mix av allt och lite till! Stort tack för allt jobb du lägger ner!
  Kram Jenny

 7. Du är beundransvärd som orkar svara alla dumpuckon som inte lyckas hålla tillbaka sin illvillighet och avundsjuka. De är inte värda din uppmärksamhet. Låt dem inte få stjäla en gnutta av din lycka och positiva utstrålning som du skickar ut till oss som verkligen gillar din blogg. Ni är så fina och härliga. Goals! Grattis till er!

 8. Om man tycker att man ser gammal ,rynkig och ful ut så är det väl bra om man kan använda botox,fillers och plastikoperationer det räddar vilken självkänsla som helst

  1. Om man inte förstår bättre än att lämna socialt underbegåvade kommentarer så är det väl bra att man kan söka för det. Det räddar vilken avundsjuka och elakheter som helst.

  2. Jag tycker inte alls jag ser ”gammal, rynkig och ful ut” haha. Det är ju inte därför jag har Botox i pannan. Jag tar bättre hand om mig för att jag vill fortsätta känna mig fräsch helt enkelt och slippa huvudvärk och tunga ögon. Och självkänsla kommer inifrån som de flesta vet. Mår man bra så strålar man oavsett rynkor och ålder. (Och är man snäll, glad och positiv så åldras man mycket vackrare, that’s a fact:)

   1. Nej, det förstår vi Petra! Vi vill bara att ingen ska såra dig! Det gör ont i mig också när folk är elaka mot dig.❤️❤️❤️ Så behandlar man inte en medmänniska.

Comments are closed.