PROSIT & TIPS

 

.

Yes här i sovrummet ligger jag och Bea och sippar kall Cola Light och ser på True Crime (alltså jag, Bea kollar Tik-Tok) och är så t o k förkylda. Alltså jag är så där löjligt förkyld som typ en Disneyfigur  som bara nyser hela tiden och är illröd om näsan och har halvslutna ögonlock och  inte kan prata ordentligt, dabadubadä. Feber har vi också så de är ju bara att ta de lugnt och att inte försöka smitta de andra i la familia så gott det nu går..

 

När H kommer hem ska han få laga en skål med Tom-Kha-Gai med MYCKET extra färsk ingefära, chili och koriander till oss. Bästa bästa soppan när man är sjuk ju och galet gott. Ett förkylningstips. (Inte alls svårt – man köper sån färdig Santa-Mariamix och gör som det står och häller sen ingredienserna jag nämnde ovan)Åh så seegt de är att vara sjuk men det är just nu lite extra trist för detta är ju min allra bästa vecka på hele året.  Tre födelsedagar som ska firas (varv min är en av dem, äälskar att fylla år hureey och att fira) och så har vi ju vår bröllopsdag imorgon. H avslöjade imorse att han fixat barnvakt och bokat in oss på en helkväll när han undrade hur jag egentligen mådde och om jag trodde jag kunde vaar fit-for-fight imorgon kväll. Nope tyvärr det är jag nog inte alls (om han inte vill vara romantisk och ha fine-dining med Prosit) Och inte har jag hunnit eller kunnat fixa min surprise till min älskling heller och får typ panik här – vad ska jag hitta pååå??

..

..

KRAAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “PROSIT & TIPS

  1. Nä så trist, hoppas ni snabbt blir bättre och kan fira födelsedagar och bröllopsdag. Kryakram!

    1. Light läsk är inte såå farligt! Om man inte dricker typ en cola-fabrik om dagen. Läs Olga Rönnberg, vad hon har skrivit om det samt att hon hänvisar till trovärdig källa.

  2. Äh, skit i presenterna! Smitta ner de andra också och låt alla krypa ner i sängen! Förkylningsmys! 💋

  3. En fråga från en okunnig, hur fungerar samarbete, t.ex. med Memira? Betalar dom hela kostnaden mot att du skriver om upplevelsen eller betala man själv en del? Samma gäller väl kanske för andra samarbete som t.ex. magoperationer eller annat.

Comments are closed.