NU BLOMMAR KÖRSBÄREN

.

Men hur härlig dag kan man få ha egentligen!?! Alltså detta är den mest magiska tiden och värmen (äntligen!) kom tillbaka denna lördag och vi har varit borta typ hela dagen. Varit iväg på golfklubben Frösåker som ligger så fint vid Mälaren och ätit lång härlig vinlunch med svärisarna ute i solen och sen åkte vi hem till dem och bara njöt av sol och smaskade tårta och spelade kubb. Svärmor var den som fyllde år idag och svärfar fyllde för någon vecka sedan  så ni fattar att vi har kalasat galet mycket nu. 4 födelsedagar och en bröllopsdag inom loppet av någon vecka är ju riktigt bra jobbat tycker jag! (Vi påminde H om att det minsann snart är dags att fira oss igen på morsdag också:) Och jag fick mer presenter och en övernattning med spa på The Steam (med barnvakt!) Uunderbar present om ni frågar mig. LÄNGTAR. Och trädgården exploderade idag! Vårt enorma körsbärsträd slog ut och jag vill bara sitta ute på terassen och kika ner på gården och inte göra något annat. Blommande fruktträd och tulpaner är bara det vackraste inte sant. Rabarbern har också kommit bra nu och den ska jag göra en smarrig kaka av imorgon, mums. Och imorgon ska ni få pics från idag också men nu ska vi ha lördagsmys 100%. H lagar just nu middagen (H pasta special ni vet) medans jag sippar på ett glas rosé och sitter ute och bloggar i kvällssolen här, stora barnen är ute med vänner och Moje sover så det blir lilla familjen som myser ihop denna lördagskväll<3

.

.

Ha nu en finfin kväll raringar så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “NU BLOMMAR KÖRSBÄREN

  1. Visst är det vackert. I södra delen av landet har vi njutit ett tag av blommande fruktträd, o nu blommar syrenerna oxå 💜

  2. Alltså det ser så härligt ut! Som jag önskar att jag hade en balkong att inreda. Altanen är jättefin men jag är trött på spindlarna. Det är så sjukt mycket, jag längtar efter den dagen vi kan bo i lägenhet och med balkong igen. 😀

Comments are closed.