I annonssamarbete med MODELIN

FIRAR PÅ FRÖSÅKERS GOLFKLUBB

.

Jag och min baby igår på golfklubb! Golfklubbar är ju det bästa och Försöker är bland det mysigaste. Det var ju här jag gick golfkurs förra året vilken avslutades utan att jag gjorde det viktigaste – provet (som mina vänner gjorde och klarade) pga att vi reste bort. Så jag har fortfarande inte grönt kort haha. Men jag vet h u r man ska göra när man golfar och kan reglerna osv iaf:) Just nu känns det som jag inte har tiiid att gå golfrundor men tid med mysiga vinluncher med de som golfar har jag!

.

 

.

Klubben och krogen ligger i en fantastisk gammal lada som en gång tillhörde de maffiga flyglarna som är själva Frösåker. När jag var liten så var jag en hel del här nere då en av min mammas bästisar då ägde en av flyglarna. S Å fint var det och är. Jag var sommargul för dagen och alltså jag är helt g a l e n i gult nu som ni kanske märkt. Så himla vårfräscht och snyggt.

.,

Ny stickad supermjuk tröja i färgen Sunshine från Seconde Female som jag typ kommer bo i i sommar finns här. (Jeansen är gamla favoriter från Inwear och sneakers från Selected Femme)

.

.

.

Vädret var som sagt det bästa och här ser ni mina älsklingar hugga in på lunchen<3

.

 

,

Moje ger barnpastan MMMMM. Oh my så han åt haha. Efteråt blev det kladdkaka också. Jag åt själv en smarrig laxsallad, mumsfillibababba.

.

 

.

Dagens Moje sommarfin i tröja från Gant och shorts från Tommy Hilfiger.

.

.

.

Alltså den här bilden på busiga Moje med glada och snälla farmor efter. Älskar<3

.

.

.

Jag gick alltså för gult och hur fiin är inte den här tuffa Second Femaleblusen i samma härliga Sunshinefärg på en skala. Finns här. Solisarna är EOE Eyewear, väska LV.

.

.

.

Lördagen avslutades hemma hos svärisarna med lite kubbspel

.

.

Idag har vi skön söndag och idag ska jag bla göra lite produktfotografering och sen blir det konsert i Domkyrkan ikväll med Beas kör. Alltid så stämningsfullt och mysigt.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “FIRAR PÅ FRÖSÅKERS GOLFKLUBB

  1. Åh, så fina ni är allihop! Sista bilden på Bea – så fin! Och lille sonen i sina tuffa kläder! Och vet du – nu börjar jag faktiskt tycka att så’na sneakers du har är tuffa! Haha! I min ålder får man vänja sig lite innan det lossnar! 😉🤗😍 (OBS har inte fällt några elaka kommentarer om dom. Inte min grej.) Tack för träffsäkert lotsande genom modedjungeln❣️🌳🐾🌳

  2. Men så härligt det ser ut, kan man bli annat än glad av det underbara vädret?! 😊☀️
    Och så fina kläder du har på dig, har själv också börjat gilla gult sen förra sommaren.
    Kram 🤗

Comments are closed.