LITE UPPIGGANDE

.

Fick ett sprillans nytt serum från Clinique (också ett pressutskick faktiskt:) som jag blivit riktigt kär i faktiskt. Serum är ju bara det bästa för huden. Vet inte riktigt vad detta innehåller (borde kanske läst på lite mer när man skriver om detta haha) men det heter iaf Clinique id och är liksom två vätskor som blandas när man tryter på pumpen. En gelé som ger bra med fukt när man känner att man behöver lite extra.

.

.

.

Jag idag! T U R att det finns BUS-produkter (så man kan trolla lite) för jag är inte mitt piggaste och fräschaste just nu direkt. Fortfarande förkyld, det liksom kommer och går. Inatt hade jag plötsligt sprängvärk i öronen och det har jag aldrig någonsin haft tror jag? Inte ens som barn. Och så lite feber på det. Men aja. Nästan alla fransar har trillat av också (franstid bokad) har mest bara på ett öga – snyyggt. Blir så när man alltid sover på samma sida:) Har mer linjer på min ”fulsida” också. Har ni också en ”bättre sida” bloggisar? Jag vänder på automatik alltid min vänster sida mot kameran när det ska fotas. (Om ni kikar i arkivet så kommer ni inte se många högrersidor av mig hehe;).

 

 

.

Nu ska jag och lilla familjen (alltså de yngsta barnen) åka iväg till grannstaden och äta mumsig glass. Lagom utflyktsgrej när man känner sig lite risig!

.

.

Ha nu en finfin fortsättning på lördagen finniga så ses vi senare eller imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “LITE UPPIGGANDE

    1. Jag har en likadan i stl 40 aldrig använd. Säljer den om du vill!
      Kram från Anna

  1. Vad kul att du gillar nya Clinique iD lika mycket som oss 🙂

Comments are closed.