STHLM TUR & RETUR

.

Men Todelooo alla bloggisar!!! S E N hälsning här denna fredagskväll, jag veet, men jag kände att jag måste ju bara kika in idag också och lämna en liten fredagshälsning och uppdatering av ”läget” här hos moi!:) Bjuder på en mobilbild från idag när jag var i Stockholm en sväng i HETTAN och gjorde ett jobb och fotade och blev fotad. Alltså det var galet varmt och ovan ser ni på väg tillbaka till Centralen och jag kan lova att jag önskade jag haft en tunn sommarklänning på mig alt baddräkt på mig istället där och då. Förresten så måste jag erkänna att jag tycker de ganska jobbigt att vara på Drottninggatan numera, eller ja på alla platser där det är extremt mycket folk, turister och ni vet rörigt. Får tankar på terror osv och vädrar efter faror som ett rådjursrå. Kanske är jag en riktig harig lantis som plötsligt blir nervös i storstan? Är ni fler som känner samma? Småjobbigt. Vad jag också märkt är att jag har börjat bli mer och mer ”äckelmagad”. Ni vet när man sitter på tåg och jag ska äta en Espressohousesmörgås och så ser man plötsligt hur smuligt och kladdigt sätet faktiskt är och hör hur grannen tuggar på naglarna och det doftar fotsvett, prutt, något surt och gamla bananskal och jag vet inte vad och toalettdörren öppnas och stängs oavbrutet en meter bort brrr. Kan icke äta någon smörgås då:)

.

Hur som helst – jag hoppas ni har en riktigt härlig kväll alla! Här blir det fötterna högt i soffan och och lite mumsiga Fabriquebullar framför fredagsfilmen.

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “STHLM TUR & RETUR

 1. Hej fina du!
  Känner igen mig på pricken!!!
  Snälla vad är det för skjorta och solisar!!! Sååååå snyggt, som alltid!

 2. Vart är dina solisar ifrån? Märke? Modell? Tack för en rolig, inspirerande och bra blogg!

 3. Haha ja precis så är det, inte så konstigt att man väljer bilen 😊
  Fast det törs man väl knappt säga längre…
  Hoppas att du hade en bra dag ändå. Jättefin outfit!

 4. Ja fy ja!! Åkte lite längre tågresa med min 3-åring ett tag sen. Ja alltså bläää för sätena. Torkade bordet med tvättlappar innan jag la upp nått. När vi kom fram bytte vi kläder. Ajabaja att sitta inomhus med kläder som varit ute på tur 🤢🙈😝 Lokalbussen är ju nästan ännu värre dom få gånger per år jag åker den 😝😂

 5. Mitt luktsinne har blivit jättekänsligt på äldre dar och jag klarar verkligen inte av andra människors andedräkter längre, otroligt många luktar otroligt illa vilket blir extra påtagligt på bussar och spårvagnar där man sitter packade som sillar. Jag kräks nästan och får många gånger täcka näsan med mina kläder och andas genom dem, skitjobbigt.

 6. Håller med dig precis. Jag bor mitt i Sthlm city & ser alltid till att gå på bakvägar för att slippa folksamlingar. Både för att jag jag blir smått galen på alla som strosar omkring 😉 i godan ro & sedan Drottninggatan. Att gå på större event skulle aldrig falla mig in numera.

 7. Ja det är skönt att slippa den allmänna kommunikationen blä vad äckligt. Jag cyklar nästan överallt eller så tar jag min elbil, inte äckligt och bra för naturen ♥️

  1. Skjorta – linnevariant från HM!
   Solisar – EOE Eyewar!
   Väska – Louis Vuitton!

Comments are closed.