L Ö R D A G S P I C S

.

Men vilken daaag vi har! Vakande tidigt till doften av H´s specialscones och en extra-allt-frukost på en Medelhavsvarm uteplats. Sen blev det en prommis i solskenet efter Mälaren och efter den en sväng med cykeln hem till en vän och efter det Sushilunch a la Sushi Yama och lite semestershopping till skatterna. Moje fick bland annat setet ovan från Polarn och hur himla sött var inte det?? Blir typ överlycklig när jag hittar fina pojkkläder:)

.

.

..

Pssst, Polarn & pyret har 20% på ALLT just nu.

 

 

.

Pioner är de vackraste det mesta ni ju hålla med om!! Men jag missar varje år blomningen av mina egna. Har 8 stycken och jag har väl hunnit få se en eller två av dem i blom någon gång? Och i år är de knoppigare och maffigare än någonsin. Blommorna ovan är dock köpta på Hötorget och vasen heter Kolonn och kommer från Skruf och är den största varianten:)

.

.

.

Jo vi hann med att ge småskatterna fästingvaccin idag också! Maurits var såå duktig plutten. Imorgon ska jag och Lolo också få, man blev ju lite omskakad efter förra sommarens fästinghändelse om ni minns. Och Lolo ska på läger ute i skärgården senare i sommar och då måste hon verkligen ha skydd. Tycker fästingar är extremt läskiga.

.

.

 

.

Liten modig kille med litet plåster<3

.

.

Nu ska vi ta en cykeltur här hela gånget och köpa glass nere i hamnen! Känner verkligen den där riktiga sommarfeelingen nu och den är så härlig. Bara 3 vardagar kvar så går H och barnen på semester också – m y s.

.

.

Önskar er en fab fortsättning på dagen!

.

KRAM

,

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “L Ö R D A G S P I C S

  1. Finns det nya sorters fästingvaccin i Sverige? Tidigare var det ju (och finns fortfarande bara här i Tyskland) ett vaccin som byggs upp stegvis och innebär tre olika vaccinationstillfällen. Skulle ju vara värt att vaccinera sig i Sverige nu om det är enklare.

  2. Ville bara säga att jag uppskattar din blogg väldigt mycket! Du är väldigt duktig på att skapa tilltalande miljöer när du fotar samarbeten men även vid privata inlägg. Jag gillar dina samarbeten med Lindex då kläderna du visar blir mycket mer tilltalande än på hemsidan:)
    Du är väldigt bra på det du gör!
    Mvh Caroline

Comments are closed.