I annonssamarbete med MODELIN

PÅ PLAGEN

.

Om man åker från vårat hus och ca 15-20 min så kommer man till havet och världens finaste renaste bredaste strand. Deauville är ju mycket av allt och så även plagen. Älskar Rivieran men sån maffig strand som det finns här fanns det inte där utan där var stränderna smalare och mycket mycket mer välbesökta. Dock var havet något helt annat, varm och skönt. Här är det typ Västkusttemperatur, brrr! Men vi har fått Medelhavsvärme med upp till 30 grader så vi klagar inte. Igår var vi på plagen på riktigt  för första gången denna sommar och åt lunch nere på strandbaren Bar de Soleil i solskenet. Att sitta där och sippa på en iskall Chablis och mumsa lax och pepparrotslevain med sallad år inte fel!

.

.

 

.

100 mys de luxe!

.

.

.

(Yes om man nu ev skulle zooma in bilden och kolla in min bikinilinje så ser det mycket riktigt ut som en ”situation down there” haha. Dör. Dock enbart pga bildkvaliten jag looovar:)

 

.

Alltså ni ser ju s p a c e t! Evigheter av finfinkornig strand och inte en enda fimp eller snusk. Inga jobbiga försäljare eller tingeltangel eller bollar som kommer flygande eller oönskad musik. Det är tyyyst och lugnt och badvakerna åker fram och tillbaka för att hålla koll. PPPP (Minus för badtempen haha men jag själv badar ju typ aldrig ändå;)

.

.

 

,

Vid de vackra gamla badhytterna från seklets början! Och jag hade på mig nytt beige linne och snakemönstard kjol från Modelin där mina älsklingsandaler också kommer ifrån Modelin och allt är nu faktiskt på rea med 30%.

.

.

.

 Minns ni Monchichi? Blev typ lycklig när jag fick se de små söta aporna i en strandbutik igår. Själv fick jag inte såna leksaker när jag var liten (vänstervåg och man skulle inte ha sånt plastigt kommersiellt trams osv) men nu kunde jag shoppa varsin liten apa åt mina små skatter, lycka för alla oss tre haha!;)

.

.

Ha nu en underbar sommardag raringar – det ska vi ha här nere!

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “PÅ PLAGEN

 1. Nu var jag ju tvungen att zooma förlåt😂!
  Härligt ni har det!
  Kram

 2. Tack för de fina bilderna! De påminner mig om min resa till Deauville och Honfleur 💗💗

 3. Yes, så härligt ni har det. Jag älskade Monchichis och det är kul att de fortfarande älskas av barn 35 år senare 😂😊.

 4. 😅bikini linjen dööör 😂…. alltså så underbar semester ni har 🥰 första bilden är du och din dotter bea så lika !! Har ej sett det så tydligt innan ❤️❤️❤️kram

 5. Hahahaha, dör! ”Situation down there”. 🙂
  Alltså om folk får för sig att överhuvudtaget zooma in just där så får dom nästan stå sitt eget kast om det nu hade varit en situation.
  Åh du har så himmelens skön humor mitt i all skit du får ta mellan varven.
  Få hade orkat.
  Stor kram
  Maja
  http://www.carlklint.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg