B O N J O U R

.

Vi lantisar fortsätter leva livet här i ljuva France! Turer ner till kusten och luncher på brasserier och bad i havet varvas med massa matlagning och lek och pyssel här hemma uppe på gården. Idag har vi kanonväder, lagom varmt, soligt och lite vind, så vi har mest varit hemma och njutit. Ätit min Pasta Carbonara under parasollet och kört Tabatha på gräsmattan (”inkomster och utgifter” ni vet haha;) H är instruktör och vi andra försöker! Smörjer mig noga med solskydd och Nuxe sololja är en favvis (Älskar Nuxeoljorna och de finns överallt här att köpa) Mycket vatten försöker jag dricka också, är annars ganska dålig på det! Det går inte att dricka vattnet i kranen så vi baxar hem massor med Evians. Och när solen blir för  varm gör vi som fransyskorna gör på sig själva och sina små – duschar lite med Evian i sprayfrom som legat i kylen. SÅ skönt.

..

.

.

Söta sandaler med små gula pom-poms har inhandlats på Printemps!

.

.

.

Biagråträden har fullständigt exploderat med bär – vi har hur mycket som helst och de smakar helt ljuvligt. Tyvärr har träden trivts liite för bra här och snor nu en bra bit av vår panoramautsikt över kullarna och havet. Vad gör man – smarriga bigaråer och eller mer utsikt? (Jag vet vad jag tycker men jag är ju inte den som bestämmer själv här över gården:)

 

.

.

Så här har ni mig idag! Eller inte så länge till, tjejerna är galet badsugna så vi åker ner och tar ett litet dopp innan kvällen i badrockarna:) (Baddräkt H&M, solisar Gucci och gamla shorts från Marlene Birger)

.

.

Önskar er en finfin fortsättning på dagen (är det tisdag eller onsdag?? Har noll koll just ju:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “B O N J O U R

 1. Snygg du är! Tack för att du delar med dig av er Frankrikesemester både från utflykter o hemmavid, och fortsätt njut!

 2. Så härligt det ser ut, vilket drömställe verkligen! Tycker ni ska börja hyra ut 😉
  Också en sucker for Nuxe oljor, den med skimmer i är så fin på sommarben.

  Men är du säker på att vattnet inte går att dricka i kranarna? För i de flesta fall är det helt säkert att dricka kranvattnet i alla 27 EU-länderna (ca 90%). Alla EU-länder måste nämligen kontrollera sin vattenkvalitet. Men många väljer ändå flaskvatten då man är nojig för att bli dålig eller att det smakar lite annorlunda. Jag dricker dock alltid kranvattnet och har aldrig blivit dålig, bott flera år i Spanien, semestrat i många medelhavsländer och gick hur bra som helst att dricka vattnet. Bra för miljön om inte annat då medelhavet har högst koncentration av plaster i sitt hav och ökar med 40(!!!) % varje sommar pga massturismen, enligt WWF 2018.
  Blir man ju redigt oroad över..

 3. Vi bor i Spanien halva året, där går absolut att dricka vattnet men det smakar illa pga mycket klor.
  Vi har en kanna med filter som alltid står fylld i kylen.
  Enkelt, billigt och miljövänligt.
  Vattnet smakar absolut ingenting mer än just vatten när det passerat filtret. Skönt att slippa baxa hem vatten från affären också.

Comments are closed.