MORGON PÅ SHAMROCK INN

 

God morgon ifrån barnsovrummet på Shamrock Inn! Här sover Moje och Lolo och Bea (Mojes sovplats vid garderoberna  syns ej på bilderna) Alltså man sover som en stock här på landet. Det är s å tyst, bara syrsorna hörs, och det är s å mörkt. Sen sätter vi alltid för de tunga förnsterluckorna varje natt och då märker man inte att solen gått upp förrän man öppnar dem igen:)

.

Idag sov vi nästan till kl 10 och det är ovanligt kan jag lova. Iaf med en Maurits i huset (standard hemma är väl att han slår upp sina pigga blå vid 06.30…)

.

.

.

Satte mammas gamla halmhattar på väggen över sängen (inspo från Elsa Billgren:)

.

.

.

Lillebror busar runt i sängarna! Sovrummet ligger åt väster så här är det soligast på kvällen och då mörkast på morgonen. Stort och rymkigtmed två stora fönster. Möblemanget var min farmors  och det passar så bra här

.

.

Idag har vi en sånt är dag då vädret är lite sisådär. 21 grader och växlande så lite för kyligt för att hänga nere på plagen vid havet så det blir nog en tur till någon restaurang i hamnen för mysig långlunch och skaldjur. Men först ska jag ta en löprunda igen! Såå himla skönt att lyssna på bra musik och bara köra lite slut på sig själv och poppa igång endorfinerna lite extra:)

.

.

Happy tisdag nu raringar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MORGON PÅ SHAMROCK INN

  1. Inredningen i ert franska hus: älskar!! Det är så fint och inspirerande , vill se mer! 🙂

  2. Mysigt rum!
    Är era sängar sköna från IKEA? Skippade ni pocketmadrasserna och har endast bäddmadrassen på ribbotten? Finns ju inte resårbotten på IKEA utomlands.. typiskt..

  3. Hej Petra! Så fint ni har det! Du har så bra Spotifylistor, så jag undrar om du skulle vilja dela med dig av din träningslista också? Vore toppen för en annan som älskar långlöpning. Ha,en fortsatt skön sommar! /Johanna

Comments are closed.