I annonssamarbete med LINDEX

VARFÖR INTE VILLERS SUR MER

.

Jag och min treåring så att säga ”After Beach”! Med sand över hela kroppen och salt hav  i håret och allmänt varma och svettiga. Helt opocerandes jag för övrigt  och det kan väl vara kul som lite omväxling hehe;);)

.

.

Hellooo mes amis!

.

.

Galet skönt och soft franskt vacayliv fortsätter här! Men om 3 dagar blir det lite ombyte då vi åker till Paris och gör stan ett par dygn. Världens finaste romantiska stad enligt mig och jag läängtar så mycket. Men först lite mys med bror och familj som dundrar in här på stallbacken om en, två, treee..

 

.

.

.

I alla mina älsklingsbyår här i Calvados, här i badorten Villers sur mer som ligger ett par mil bort,  är det så himla puttinuttigt som jag ju berättat tidigare. I varje by finns det en tyristbyrå och borgmästare och fransmännen är såå stolta över det som just gör deras by ”unik”. Kan vara en musikfestival, då hänger man upp tränoter i rondellerna eller som i ”Villers” där det finns en Dinousariepark utanför – då klipper man lite Dinosaurier i Buxbom och bynamnet under i växter mitt stan. Något för Sverige att ta efter tycker jag och piffa till alla små städer! Bli lite malligare och mer gulliga. Kanske göra en megagurka i buxbom i en av rondellerna hemma i stan?? Men ni förstår s å flott

.

.

.

Lolo vid plagen!

.

.

.

Systrar. Har alltid velat ha en syster, verkar så där tryggt och mysigt med en sån <3

.

.

,

Brasserier överallt – varför inte en tidig middag i skuggan på Café de France

 

.

Nej det fick bli churros och middag hemma i kvällssolen på terassen istället (älskar verkligen varma churros) Gullig och mycket chic fransyska kom fram och undrade var jag köpt min tjusiga klänning när jag stod där och tryckte frityrmat! Den finns här berättade jag då (och nu för halva priset!:)

.’

.

Ha nu en mysig lördagskväll finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 thoughts on “VARFÖR INTE VILLERS SUR MER

 1. Jag älskar när du är helt oprovocerande! Och förresten är din humor helt underbar 🙂 som jag har skrivit förut!
  Så härliga avkopplande vackra bilder! Tack för fina semestertips!

 2. Här är det 11 grader och regn. Yllesockar på och mycket rödvin i glaset 😉 Njut av ledighet och sol!

 3. Tack för underbara semestertips! Är just nu på väg ner till Normandie och Calvados för första gången. Ser fantastiskt ut.

 4. Superfin tunika från Lindex men annonslänkar ska ju så klart märkas ut även i din blogg.
  Inget fel med annonslänkar men det skapar ett större förtroende om de märks ut som i andra bloggar och det är ju lag på det.

  1. Men Petra är väldigt duktigt med att märka ut samarbeten och det gör hon alltid högst upp, vilket du ser om du tar en mer noggrann titt. 😉

 5. Har nu varit till din småstad och kollat in bla Tullkammaren o den härliga restaurangen!! tack vare din blogg! Njut vidare i härliga Frankrike😉

 6. Hej, hur är tunikan i storlek? Jag har sett den i butiken men den ser väldigt stor ut. Vilken storlek har du? Även den du visade innan, i svart o vitt….hur är den i storlek😊😊

Comments are closed.