OMBRENAGLAR

.

Så himla nöjd med mina nyfixade naglar! De såg ganska så bedrövliga ut kan jag lova och det är så typiskt efter sommaren-semestern. Håret behöver färgas och klippas också och en ansiktsbehandling eller två skulle inte vara fel. Nu ska vi ju faktiskt på spa imorgon (Yey!) och bo på hotell jag och honey och jag har ju helt glömt bort det där med behandlingar också och så klart var det ju fullbokat när jag kollade. Älskar verkligen att bli ompysslad och ”petad på” haha. Njuter av fransförlägningar och nagelfixande och fortvård osv osv. Dock ej frisörbesök, fryser nästan alltid och kan liksom inte koppla av. Om någon däremot k l i a r mig i håret – oh my det är ju det bästa som finns! Brukar muta mina döttrar till att köra hemmaspa och betala dem för att massera ryggen:)

.

.

 

Brukar välja ljusare färger på naglarna, tycker det är så fräscht, och den här gången fick det bli rosa-ombre. Naglarna gör jag hos några duktiga asiatiska tjejer nere på stan (Finns verkligen bra och usla nagelställen i Västerås men nu har jag hittat av av de bästa. Kan dock inte namnet men det ligger bakom gamla Sigma. Några Västeråsläsare kanske undrar; ). Har ju haft salongfixade naglar i många år nu och det är verkligen en sån vardagsgrej som känns lite lyxig och som jag unnar! Har dessutom världens sämsta kvalité på naglarna så jag skulle aldrig kunna ha såna här naglar utan förstärkning (Brukar ha gelé men den här gången blev det akryl. Vet dock inte riktigt skillnaden:)

.

.

Och jag känner mig lite bättre nu faktiskt! Har tagit lite långpromenader och andats och lyssnat på poddar. Och nu ska vi ju iväg på mys imorgon och sen är det bara någon dag så får jag åka bil och båt och hämta hem min Lolo ute i Skärgården! Åh älskade underbara dotter som varit helt avskuren från oss i hela tre veckor. Inte ett pip från och inte en instabild på skatten (Barnen har inga telefoner på ön) Hur mår hon? Har hon haft det kul på konfalägret? Fått massa nya roliga spännande vänner? Tänk om det varit usch och fy. Längtar ihjäl mig och är så nyfiken. Nu har jag iaf hittat d e n konfiramtionspresenten jag tror hon kommer älska och imorgon ska jag till Stockholm på ett möte och ska passa på att shoppa presenten då. Sen blir det konfirmation på lördag i Stockholm och det ska bli jättekul!

.

.

Nu ska jag cykla ner på stan innan middagsfixet och shoppa ansiktsmasker (hemmaspa ni vet;) men ha en riktigt skön och mysig kväll raringar!

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “OMBRENAGLAR

  1. Jättefina naglar. Jag gör inga behandlingar förutom hår och bryn men är lite sugen på att fixa naglarna när jag ser dina ♥️. Mvh Åsa

  2. Bakom gamla Zigma? Menar du mot stora torget och stadshotellet eller? Letar efter ett bra nagelställe så är intresserad av den anledningen. Bor i Köping men är ofta i Västerås och uträttar mina flesta ärenden där. Tacksam för tips!
    Så fina fotografier du har i din blogg! Tummen upp från mig!

  3. Skillnaden är att gel är mer flexibelt än acryl. Gel blir per automatik skonsammare om du slår i den, då den ”sviktar” acryl är stenhårt och kan skada nageln pga stumheten i materialet. Men det är en smaksak. 😊

Comments are closed.