SÅÅÅÅ TRÖTT

..

Inte fel att vakna upp till detta! Väldigt populärt och ombloggat hotel är ju Småstadens The Steam och här ser ni lite från spaavdelningen

.

.

Zzzzzz, här kommer en kvällshälsning från en mycket seg bloggerskan! Att man kan bli s å trött av att lyxa sig med bara vuxenavkoppling och absolut noll barntjo och tjim:) Nej men på riktigt så behöver man ju ett lite break ibland från det där småbarnslivet (jo det är ju faktiskt det jag lever. Igen. När de flesta andra har större barn och skaffar en liten hund eller katt istället haha! Galet hur det blev fast mest bara helt fantastiskt så klart<3)

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA.

.

INTE fel alls att vakna upp till detta. SÅ himla härligt! Och frukosten på hotellet får PPPPP. Ni vet allt det där man älskar fanns med och var i bästa kvalité. Några hotelfrukostmåsten för moi –  äggröra (den måste var perfekt dvs krämig och gul och lagom salt. Äcklig äggröra är bland det värsta som finns ju!) korv eller bacon, youghurt, exotisk frukt, grovt lyxbröd med bakad leverpastej och inlagd gurka och smarriga ostar. Riktig färskpressad juice och GOTT kaffe! Och så ska det vara mycket av allt och se typ orört ut på buffebordet:)

.

.

.

Idag har vi mest legat här. Och spaat och bastat och ätit gott. Apropå äta så åt vi en underbar fyra-rättersmiddag igår på den asiatiska restaurangen Locavore på hotellet som ligger på våning 18. Gå dit om ni ska till stan! Clubmusik, den trevligaste personalen ni kan tänka er (kanske den trevligaste någonsin!) och maten. Mmmm. Går liksom inte att beskriva. Vi slickade typ tallrikarna:)

.

.

.

Ögonblick i mobilen från igår kväll på Locavore!

.

Och efter spa så cyklade jag in till stan och tog en massage på ett annat ställe (var ju ändå inne i den känslan) och sen blev det fransfix! Och nu ska jag strax sluta mina gröna här, ska sätta på Divorce på HBO som är min bästa somna-in-serie just nu. Tycker det är så mysigt att kolla på en lagom spännande serie när man ska somna. (Så får H plocka bort lapen sen när jag nannat in;)

.

.

Och imorgon ska jag bla åka ut till en skärgårdsö och se min dotter efter en eeeevighet – lycka!

.

.

Sov så gott nu girls!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “SÅÅÅÅ TRÖTT

Comments are closed.