HÄMTAT HEM DENNA HÄR

.

Skepp ohoy – världens bästa Lolo! (som nu kan segla!!!)

.

.

Hellooo fredagsbloggisar!

.

.

HAPPY mama här idag kan jag lova!:) Idag har jag varit i skärgården och hämtat och äääntligen fått kramat och pussat min stora tjej. Alltså ni förstår inte vilken jäkla påfrestning det är för en hönsmamma att vara helt utan kontakt i tre veckor och ifrån sin älskling i hela fem veckor! Surfcamp i Afrika stillar inte nerverna direkt och sen direkt till konfalägret. Pjuh. Men nu så, nu är det som det ska igen hurra!:)

.

.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.

.

Lolo har precis som Truls varit på seglingslägder på ön Vitsgarn i Stockholms södra skärgård. SÅ himla bra läger och ledare och upplägg, skatterna har verkligen älskat det. Det är aktivitet från morgon till kväll (de har fått gå upp 7 varje morgon. Tufft för en tonåring liksom:) Inga duschar finns utan bad i havet är det som gäller och konfirmanderna har tex fått tvätta sina egna kläder själva. Segling varje dag i ur och skur och disco och skogsrave och skoj och så klart undervisning i kristendom med präst. Ingen dans på rosor men jättenyttigt och en fantastiskt erfarenhet! Rekommenderas verkligen till er som kanske letar efter konfaläger nästa sommar (eller bara seglinsgläger) Kostar lite att vara på Vitsgarn (Typ 17 000 tror jag) men så värt. Dagens konfatips:)

.

.

 

Alltså det är inte glamourkonfa direkt haha! Här i denna barack har Lolo alltså bott tillsammans med 30 andra 15 åringar i 3 veckor. (Mamsen hade inte fixat:)

 

.

.

Lolo och Trulle pratar Vitsgarnminnen

.

.

 

Helt underbar sammanhållning och ledare och nya kompisar!

.

.

.

Det är regel att Vistgarnledarna (som är mellan 17-21 år) hoppar i vattnet sista dagen (Lolo, till vänster, höll själv på att åka i! Och nu vill hon gå ledarutbildningen också så att hon kan vara på Vistgarn igen nästa sommar:)

.

.

.

Picknick idag med stora barn och deras pappa

.

.

Dock har jag inte Lolo här ikväll då hon är kvar i Stockholm hos pappa. Han bor ett stenkast från Oscarskyrkan där det är konfirmation imorgon men sen imorgon kväll så ska hon vara HEMMA hos oss igen basta! Längtar<3<3<3

.

.

Ha nu en finfin fortsättning på fredagen (själv ska jag fixa det sista inför morgondagen pronto!)

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “HÄMTAT HEM DENNA HÄR

  1. Så fina bilder och så fint att få vara med de stora barnen igen! Härligt med konfaläger, det har mina också varit på!
    Kram Anna

  2. Vet inte om det är så dyrt egentligen ?? Vår dotter åker på ridläger 1 vecka och det går på drygt 6000 . Men det inkluderar också allt !! Precis som detta lägret gör !! Det kostar mycket att åka på sådant samtidigt så får man kanske prioritera och det är verkligen ett minne för livet !!

  3. Stort grattis till Lollo! Det är en härlig milstolpe att konfirmeras och detta läger verkar ge annorlunda erfarenheter och väcka tankar (inget internet 😱😨😊).

  4. Jättefina bilder. Jag tycker upplägget låter hemskt om man är introvert som jag. Tur att Lolo gillade det😀👍och att det finns många som älskar det livet.

Comments are closed.