LOVISAS DAG IGÅR

 

Så ingår var det då dags för Lolo´s konfirmation i Oscarskyrkan på Östermalm i Stockholm! (Samma kyrka som Trulle konfirmera sig i för tre år sedan) En otroligt fin dag var det med värme och sol och kyrkan var full till bredden av spända konfirmander och förväntansfulla föräldrar och släkt och vänner. Vitsgarngängets trevliga präst talade så fint och barnen och själva fick spela små sketcher som speglade lite vad de upplevt och varit med om på seglarlägret i skärgården. Sen till sist tågade de ut och vi fick ääntligen kramas och Lolo var den sötaste karamellen till konfirmand man kunde tänka sig! (yes yes jag är partisk jag vet;) S å glad tjejer. Även om det var lite småjobbigt att säga hej då till de nya vännerna igen (fast de hade tydligen redan träffats redan igårkväll och haft lite mys hos Lolo:)

..

.

 

Efter konfirmationen gick vi den korta biten ner och över bron till Djurgården och jag såg ut så här! Lite suddig bild I know men någon hade satt sitt små kladdiga fingrar på kameralinsen… Vilken jag inte upptäckte förrän senare. Men aja:) Dagens var klänning By TiMo, vit kappa Inwear, klackar Billi Bi och väska ATP Atelier.

.

Tänk att man har en dotter som har konfirmerats! Minns själv min konfirmation såå väl. Var på ridläger på Grällsta utanför Sala med min ponny och med mina barndomsvänner som också hade sina ponnysar med sig. SÅ mysigt. Tror det också var tre veckor? Känns som det var en evighet och vi hade så himla kul. Fick rida varje dag och så var det massa tjejhäng (vi var många ridtokiga konfirmander från hela Sverige) och Cathrine Hardenborg (den hetaste tjejer i hela Sverige just då) och hennes syster var extraledare (Deras föräldrar drev ridlägret) De tog bla med oss till Sala Folkets park där det var PARTY (helt galen raggarfest med rajraj i de mörka hörnen) och vi små konfirmander blev ju helt totalchockade haha. Det var tider det!:)

.

 

.

Utanför Villa Godthem där vi skulle ha härlig konfirmationslunch! 26 stycken happy släktingar och vänner var vi som skulle fira vår Lovisa<3

..

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Moje blev extra taggad när han fick träffa sina söta små kusiner (tjejerna i vitt bakom!) Så gulliga med honom båda två och han var i sjunde himlen. (Och här har jag torkat av linsen på kameran som ni ser:),

.

.,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Min storbror fångar in ligan och motar in dem på restaurangen igen:)

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Så åt vi Skagen och köttbullar och glass och tryfflar och drack gott och hade kalas! Och Lolo blev uppvaktad och öppnade finfina presenter och var så nöjd så:)

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Så tackade vi att alla kom och kramades och sa hej då och åkte hem till Småstaden igen! Med Lolo i bagaget och då var hela familjen ÄNTLIGEN samlad igen. Bästa bästa kvällen på länge<3<3<3

.

.

.

Hoppas ni har en fin söndag bloggisar? Här ska jag nu kila ut i regnet och plocka lite äpplen och göra en mumsig äppelpaj till kvällsfikat och söndagsfilmen (ryktas om att det blir Jurkyrkogården 2 brrr. Någon som sett??)

.

.

KRAM

.

.

.((Om någon undrar över barnens kläder så var kusintjejernas söta klänningar från Mango, Maurits hade shorts och skjorta från GANT, Bea klänning Ralph Lauren och kofta GANT och Lolo´s klänning kommer från Ida Sjöstedt och heter Variety)

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “LOVISAS DAG IGÅR

  1. Jag döptes i Oscarskyrkan för 50 år sedan 😉
    Vilken vacker klänning du har! Hinner du sen använda klänningarna eller du går säkert på många fina fester.

  2. Åh vad fin konfirmand! Vilken underbar dag ni haft och nu är hon hemma! Men jag är barnsligt supernyfiken på presenten du fixade i Stockholm🤩
    Kram och trevlig söndagkväll🤗

  3. Det är så känslosamt med konfirmation, åtminstone för mitt mamma hjärta var det så. Vet inte varför egentligen men barnen är på något vis på väg in i en annan tid och kanske på väg att glida ifrån lite grann. Fina bilder på fin familj!

  4. Jag undrar vart Lolos sandaler kommer från ser såå sköna ut ? Tack på förhand ! Visst är vi lite nyfikna på presenterna ( fast bara om det är OK för Lolo) 🙂

  5. Din mamma påminner så om en lärarinna jag hade på lågstadiet. Så genuint engagerad, mjuk och respektfull mot alla! Precis så verkar din manma vara!

  6. Konfirmation handlar inte om fina kläder, segling och lyx. Det handlar inte om det yttre utan om det inre. Men det kanske är så självklart att du inte nämnde det, eller?

Comments are closed.