SÄSONGENS BÄSTA GARDEROB

.

Bästa bästa med den kommande hösten är ju nästan höstmodet! Man vill ju bara frossa loss i snygga sköna långbyxor, tjusiga blusar och läckra klänningar. Jag är ju svag för det lite dressade och tänkte ge er tips på några riktigt fina styles som finns hos Ellos just nu!

.

Tre svarta byxor som faktiskt är mina favoritmodeller:

.

1. Sköna lite lösa byxor med resår och avsmalnande ben finns här.

2. Byxor i stretch i tight modell finns här.

3. Slacks i kostymmodell finns här.

.

Med dessa byxor är du redo för alla sorters höstdagar – vardag, jobb eller fest

.

Ellos har dessutom strösslas ner butiken med nya snygga blusar att ha till och ovan ser ni mina favoriter som jag v e t att jag skulle toktrivas i:

.

.

Grön mönstrad och söt blus finns här, mönstrad utsväng lite transparent blus finns här, svart stilig blus finns här, klassisk vit blus finns här, leoblusen som alltid funkar finns här och silkig blus med rosett i ryggen finns här.

.

 

..

Avslutar med två höstsoliga och knallfina klänningar! Men visst blir man bara lycklig av dessa. Den med rosett i midjan finns här och den med knappar och ryschiga ärmar finns här. Orange är verkligen höstfärgen nummer ett.

.

.

När det gäller Ellos så brukar jag ju dela med mig av en rabattkod hos dem till er och så även denna gång!
Ni får nu 30% på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken (ej möbler) med koden som gäller i kassan är 405408. (Koden är giltig t.o.m 31/8) Passa på nu alla shoppingsugna!
.
.
.
.
,
KRAM
.
.
.
.
.

Rekommenderade inlägg