ÄLSKA AUGUSTIKVÄLLAR

.

Alltså. Jag är ju verkligen en vårlover. Äälskar när värmen kommer tillbaka och allt det nya fräscha med vårmånaderna. Men augustikvällar, de är ju bra goa faktiskt visst är de. Någon känsla hos mig som har kommit de senaste åren tror jag! Det där med att folk är tillbaka häri stan och barnen som är ute och leker till sent på gatorna i våra vackra kvarter. Det är lite mörkare och lite mysigare men ändå varmt och skönt. När man tänker lyktor och ljus så syns lågorna och sprider härlig mysbelysning. Liksom lite omfamnade eller vad ska man kalla det! Vårt fina gamla 30-talshus får  bara ett så fint sken inne, lite dovt så där. Så snyggt:)

 

..


.

.

Lyssnar på himla mycket bra skön musik just nu! Tänder alldeles för dyra doftljus som sprider yummiekänsla ni vet. Sam Smith på Spotify. Mmmm. Sippar ett glas lite extra gott rött och bläddrar i inspirerade nya magasins. Är väldigt nöjd med det mesta men vill samtidigt ändra och göra om. Det spritter liksom lite i kroppen på ett skönt sätt! Höst och lite nystart.

 

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tar in höstanemoner i massor (rabatterna är fyllda och de håller sig så bra som snittisar!) Kanske den sötaste blomman av alla:)

.

.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna men som ni vet har jag typ längtat ihjäl mig efter mina skatter denna sommar och nu när de är här hemma igen så har de tagit all min fokus. Hoppas ni förstår!<3

.

.

Ha nu en fin kväll finingar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “ÄLSKA AUGUSTIKVÄLLAR

 1. I enjoy looking at your blog every day. You show such variety, inside, outside when you’re on holidays and fashion. I like it very much.

 2. Lang, deilig sommer! Og fantastiske bilder og historier fra deg! Kanskje du kan fortelle litt om arbeidsfordelingen deres, når så mange bor sammen over tid? Har hatt en fin sommer selv i år, men det er mye moro og mye arbeid når huset er fullt av gjester, barn og barnebarn. 4 uker går så fort! Hverdagen kommer og da faller man gjerne litt sammen.. mye som skal ryddes og vaskes. Et nytt arbeidsår starter.. og jeg gleder meg alt til neste ferie!

  1. Hej och tack för din hälsning!

   Du menar på sommaren?:) När vi är på Gotland hos mina föräldrar så gör jag och min man väldigt mycket. Vi bor i eget hus som vi självklart sköter helt och hållet och det är där vi äter ”vår” frukost. Vi sköter matinköp, planerar lunch och middagar och så lagar vi den mesta maten (mina föräldrar äter inte middag) Vi är mest ute och inte så mycket i mammas och pappas hus så de ska få det lite lugnare! Plockar undan allt som är vårt direkt så inga grejer ligger framme och sköter självklart all vår tvätt, vårt badrum osv. Allt för att underlätta:)

   1. Hej, bra fråga och bra svar!
    Har undrat över samma sak det är inte alltid helt enkelt att samsas, vara och bo tillsammans många även om man vill att det ska fungera.

    Om dina bröder också är där hur gör ni då, eller delar ni upp sommaren och tar några veckor var?
    Kram

 3. Hej,
  Älskar Erat hem o din blogg❤️. En fråga- vilken storlek är det på det svarta runda bordet på bilden? Ha en fin kväll..

 4. Jag har börjat följa din blogg mer efter att ha tröttnat en del. Det är för att du verkar nöjd och content med hur du har det. Betydligt mindre shopping, inte byta ut allt hela tiden. Ingen hysterisk superdyr klädshopping heller. Jag tycker att bloggen känts mer avslappnad, jag har blivit gladare av att slippa all köphysteri. Vill bara säga att hoppas du håller kvar i ditt nöjda tänk, att du verkligen har det så himla fint som det är, och en garderob full av fina kläder. Att du förmedlar en sådan insikt är så himla mycket mer inspirerande! Du har haft många icke sponsrade inlägg i rad och det gillar man ju oxå. Även fast jag förstår att du behöver dina samarbeten.

Comments are closed.