I annonssamarbete med RUM 21

UT MED MÄSSINGEN!

OLYMP.US DIGITAL CAMERA

.

Det fixas fortfarande i köket här i vårt casa! En liten mini-make-over och fix som både är frivilligt och mindre frivilligt då vårt side-by-side kylskåp och frys har pajat och vi letar febrilt efter ett nytt som passar måtten och som har ismaskin och inte för lång leveranstid (det viktigaste!) Något som dock är medvetet utbytt är knopparna och jag döör så fina våra nya knoppar är. SÅ lyxiga och blanka och rejäla. Tidigare hade vi mässingsknoppar men de var jag ganska mätt på (Är mätt på mässing överlag) och är ju mest svag för svala metaller och nu när vi fått in mer mörkt trä i köket så är det klart finast till. (Knopparna kommer från Beslag Design och heter Knopp24466 för den som undrar:)

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA.

.

Nya snyggelisnygga knoppar och nya riktigt håll-käften-snygga kuddar haha! Men huuur fina är de inte? Och unika? LOVE. Kommer från Dirty Linen. Den ena är megastor  (60×80) och den andra med prickar lite mindre (40X65) och de är i beige/grå sammet och linne. Finns hosw RUM21 här och här

.

.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lite nya knoppar och lite nya kuddar gör ju ganska mycket! Och nu kanske detta ser väldigt mjukt och soft och härligt ut men som ni märker så får ni inga helhetsbilder från köket tyvärr.. Strax utanför detta fotot står det nämligen ett kylskåp mitt på golvet och konservburkar och grejer högt och lågt, gaaaah. Jaja, sånt som händer:) Ni ser lite av de nya stolarna skymta också och där ser ni det varma mot det svala. Mmm. Bilder på tuttifrutti kommer så fort köket är mer fotovänligt:)

.

.

Nu ska jag kila upp till Lolo och hjälpa henne att komma iordning uppe på sin vind! Hon har fått order om att storstäda sin stora plastbyggda garderob ordentligt och som tack ska hon få lite nytt och fint hon också till sitt rum (och lite nya höstkläder också men det vet hon inte om än:)

.

Ha nu en fin kväll så kör vi freedag imorgon! De stora skatterna ska då på bröllop och H ska iväg på sitt så vi får se vad jag och ”the Little ones” hittar på för mysigt:)

.

.

KRAM
.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “UT MED MÄSSINGEN!

 1. Snyggt med de nya knopparna & stolarna, speciellt ihop. Jag har fått så mycket inspo från dig, synd lite att man inte kan skicka bilder här i kommentarena för att visa dig, och andra som gillar samma stil, hur vissa detaljer blir hos mig. Trevlig helg!

 2. Ser riktigt fint ut, hoppas det löser sig med kyl o frys. Aldrig roligt när sånt går sönder.

 3. Suuuuperfint!
  Jag är också nyfiken på den magiskt vackra krukan i fönstret.
  Ha en fin helg och njut av allt det vackra i ditt hem så ska du se att konservkaoset ordnar sig;)

 4. Snyggt som tusan!! Vi har liknande beslag i vårt kök, i nickel. Nu blir jag nyfiken om du har kvar redskapsstången från Mauviel eller om du satt nåt annat snyggt där i silver istället, isf köper jag gärna stången hehe😉
  Krukan från Sleepo är så himla fin, i samarbete med Lovisa Alcen om jag inte minns fel😍

  Ser fram emot fler bilder från köket, inte minst på mina drömstolar 🤤😍

 5. Jättefint, som alltid hos Dig!
  Jag undrar över färgen på dina köksluckor. Den är jättefin!
  Har du någon aning om vilken färg det är eller har ni köpt luckorna så där?
  Lycka till med kyl/frys köpet!

Comments are closed.