HAPPY FREDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lolo´s vind som jag verkligen tokgillar! Kanske skulle flytta upp till henne:) (SOM hons kulle gilla det haha;)

.

.

Bonjour fredag!

.

.

Veckans absolut BÄSTA dag och idag känns det verkligen att det är just f r e d a g när skatterna haft skolvecka och H jobbat som vanligt. Känner för att mysa till det lite extra ikväll med mina små så jag tror vi tar en tur till Hemmakväll för stora smågodisinköpter och sen kör vi hemmagjord pizza med extra allt till middag mums. Man måste ju bara älska den känslan som är just på fredagar, tröttnar aldrig på den:)

.

Idag har jag jobbat trots ledig Moje och det har verkligen varit fullt upp kan jag lova! Hade en deadline som var tvungen att göras och Maurits ville göra annat än att bara sitta snällt och leka så det blev lite småstressigt… Pju. Men nu är allt klart och postat, sköönt. Sen har jag fotat lite hos Lolo för att annat jobb och jag passade på att ta lite bilder till bloggen också! Är fortfarande vansinnigt nöjd med det som snickarna platsbyggda åt henne däruppe efter mina önskemål. Har ni trånga och lite speciella utrymmen så platsbygg – det är mitt bästa råd! Blir SÅ snyggt och lyxigt och snedtag och annat får liksom en mening. Ni kanske kan föreställa er en vanlig säng under taket där på bilden? Så tråkigt:)

 

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakt fram där bakom sängen ser man de platsbyggda garderoberna som hon har. Alltså en här vinden var helt gaalet ofräsch och mörk och muggig. Vi lät ju lägga om taket och isolera och sätta in vindsfönster och ja allt för 3 år sedan. Så nu är det souperfräscht.

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kanske lite inspo till er som har en vind,  eller källare, som ska fixas till ett tonårsrum? Lovisas säng är 140 bred och ganska hög.

.

.

Nej nu ska jag lägga ner lapen här och ge mina älsklingar 100% fokus (de tittar på Emil just nu) men ha en helt underbart mysig fredagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “HAPPY FREDAG

  1. Lade märke till en sak. När jag läser din blogg på Bloglovin står det Olympus Digital Camera” under varje bild… men inte på själva bloggen. Kanske inte nåt du kan göra men ville säga det ändå 🙂 Är nyfiken på vad du tycker om din nya kamera! Har du köpt nåt mer objektiv? Kram

  2. Ojojoj vad läckert!! Var har du hittat sängkläder, kuddar och överkast! Dottern tokgillar rummet!!
    Ha en go fredagkväll!!

    1. De mönstrade sängkläderna är från Lexington, finns nu till rabatt på Sleepo såg jag. Överkast Himla. De vita kan vara sängkläder i linne från H&M.

  3. Våran vind inreddes även den till tonårsrum. Takfönster, liten hall med badrum och varsitt stort sovrum till killarna. Supermysigt, dock måste vi fixa en heltäckningsmatta känner jag när jag ser dina bilder 😊

  4. Otroligt mysigt rum, perfekt till en tonåring! Lovisa måste trivas ypperligt.
    ”Jessica”; så tragiskt att du måste hitta något negativt att anmärka på.

Comments are closed.