VÅR GATA I STAN

created by dji camera.

.
Här bor vi i staden som ligger vid Mälaren! Foton: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

.

.

Bonjour söndagsbloggisar!

.

Mår ni bra raringar? Jag hoppas det!

.

Här har jag själv landat hemma efter en jättemysig söndag som startade med hetta och sool och som övergick plötsligt till dunderskurar och åska! Vi var på Höstfest på Vallby (en jättesöt liten marknad på Småstadens friluftsmuseum med lokalt odlade grönsaker och Trädgårdsamatörer som sålde sina perenner mm) och skulle äta lunch ute i det gröna men blev ganska överrumplade av det plötsliga ovädret och fick söka skydd i en gammeldags karamellaffär där Moje gick bananas bland bröstsocker och punschpraliner:)

 

.

.

created by dji camera
created by dji camera

.

Grannen säljer just nu sitt hus (det stora pampiga vita) och jag hittade lite drönarbilder på vår gata i stan och tänkte att det kanske kunde vara lite kul för er att se lite hur det ser där vi bor! Jag skriver ju en del om när vi går ner till hamnen, eller när jag tar en pw vid Mälaren eller cyklar ner på stan:) Vi bor alltså i ett villaområde på en kulle mitt i stan och ni kanske kan se vår lilla villa där bakom? Det är där ”någon” parkerat på gatan (vilket man inte får) och där ”någon” visst glömt soptunnan:) Bästa bästa området är det enligt mig iaf och om någon av er har en barnfamilj (gärna barn runt 3 år vill vi ha) så får ni hemskt gärna flytta hit nuu!!!

.

.

Nu ska jag ta tag i min garderob här! Perfekt sysselsättning när regnet står som spön i backen utanför fönstret. På med bra musik och sne bara gå loss på allt. Har efter tips från kompis upptäckt Marie Kondo på NETFLIX så nu ska jag också bara behålla plagg som jag blir glad av. ”Happy home, happy life” som Marie säger!:) Har en hel dela att sortera här och vika på ett speciellt sätt so got to go…

.

.

Ha nu en mysig fortsättning på söndagen bästa ni

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “VÅR GATA I STAN

  1. Västerås är så mysigt tycker jag. Min dotter bor där sedan några år tillbaka så numer har vi en anledning att åka dit då och då. Uppskattar dina Västeråstips. Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

  2. Vad kul att se området från ovan! Men får ni inte parkera på gatorna? Vart gör man av gästerna då?
    Kram

  3. Oj jäklar! Nu fick jag ju se hur det kan bli om man bygger ut och får till en terrass på övervåningen! Ska visa bilderna för sonen som funderar på att bygga ut sitt hus på nåt sätt. Det där var inte alls dumt och skulle passa perfekt hos honom och hans familj. Hoppas de tycker om det.

Comments are closed.