BELLINILÖRDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag vid mitt vardagsrumsbord just nu! På bordet något smarrigt och jag är eeextremt lördagspepp..

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blev nyss serverad ett glas iskall Bellini av min honey, mums

.

.

Heeeej bloggisar!

.

.

Här har vi en P som är på bästa lördagshumör just nu! Yeey! Har dock inte varit det hela dagen – tvärtom kan man nog säga:)

.

Fick ju en liten idé att jag skulle fixa entrétrappen som blivit lite ful och grön av alger och sånt blä. Tänkte ju att mossmedel till gräsmattan kan man väl spruta på – mossa och alger är ju same same?! Don´t do that kan jag ju säga. Alltså trappen blev lika gul som min Bellini på picsen ovan. HEMSK. Och jag hatar verkligen när saker går fel och framförallt när mitt hem ser HEMSKT ut så det var bara till att rota i alla förråd efter den där lilla bruken med silikatfärg till grunden som vi hade någonstans. Behövde alltså den för att kunna bryta ny färg till trappen för en Bellinifärgad trapp vill man ha max i ett par timmar ungefär(herregud grannar och folk i området som ev kikade över häcken måste ju undrat vad jag höll på med!) Nåväl nu är färgen köpt men tyvärr han jag inte med hela för nus ka vi iväg och möta upp lite underbara vänner på Kajen nere i hamnen (Kan ju tilläga att sak nummer två som irriterade mig det grövsta var att den astunga kyl/frysen vi äntligen fått hem visade sig vara fel. Utan ismaskin som vi beställt. Inte så lätt att ”returnera” ett 100 kg tungt kylskåp. Jaja:)

.

.

Nu måste jag cykla iväg här men ha en underbar kväll i solskenet (oh my vilket härligt väder vi har!)

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “BELLINILÖRDAG

  1. Ättika, vanlig utspädd eller ogräsättika, är superbra mot alger. Så länge det inte är natursten. Men tex på trädäck och betong är det grymt!

    1. Vaknat på fel sida igen? Skärp dig. På riktigt. Det är fruktansvärt tråkigt när du alltid skriver negativa kommentarer, du drar ner stämningen helt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg