EN DAGENS VAR DET

SAMARBETE/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Jag idag! I en sprillans ny höstoutfit som jag tokgillar. Lite avslappnat cool och ball så där:)

.

.

Heeeej Lill-lördag!

.

.

Sent inlägg idag igen men Moje har haft ledigt från föris (tror typ alla barn varit lediga från föras/skola idag utom de som går i privata) så vi har haft en supermysig mamma-son dag ihop! Varit på stan och ätit långlunch och en sväng på bibblan och lekparken och så fika på det. Det är mycket fart i den lilla prinsen kan säga så jag har fullt upp! Han håller en ung så att säga, iaf aktiv;);)

.

.

.

Lyckades Prica in två trender idag – höga lite croppade grå-svarta jeans och gosigt teddy! Men jag döör lite på hur go den här tröjan är (Väskan är ATP Atelier, solisarna Gucci och skorna minnas jag inte just nu)

.

.

.

Dagens happy mamma

.

.

.

Alltså toksnygga jeans är inte lättaste att hitta. Iaf inte när det är lite mer budget jeans men dessa – sitter som en smäck i rumpan och b e h å l l e r formen. Ett kap mina bloggisar! (Jag har strl 36 om någon undrar. De är ganska rymliga)

.

.

,

Gillade ni stilen idag? Isf hittar ni fluffiga teddytröjan här och raka jeansen här!

.

.

Nu ska jag gå ner och lugna H som hålla på att gå typ i taket över att vi aldrig får något kylskåp! Yes yes yes det är fortfarande strul och det senast beställda 130 kg-skåpet har nu försvunnit hos Bring. Poff borta bara:)

.

.

Önskar er alla en finfin kväll så kör vi torsdag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “EN DAGENS VAR DET

  1. Så irriterande! Vi beställde några Sjuan-stolar i våras – samma sak där ”poff och borta”! Postnord slarvade bort ett paket med fyra splajsans nya dyra stolar. Suck! Några veckor senare skickades det nya. Man kan ju undra vart de andra tog vägen?!
    Tack för en fin blogg! Gillar din stil och härliga humor 😉
    Kram

  2. Skickade lite dokument via postnord i förra månaden, rekommenerat och alternativet hette ”extra säkert”.. kostade mig 200kr.. skulle komma fram inom 2-5 dgr… 17 dgr senare hade det firtfarande inte kommit fram o jag kunde se i appen att den ”fastnat” på något av deras dist.lager.. frågar då vad som pågår.. får som svar, en reklamations länk.. lika bra att reklamera sa de för de visste inte om mitt paket var ”borta”… frågade då hur det kommer sig, ligger på ett av era lager enligt appen o jag betalade för extra säker leverans som de kallar det.. Då svara de att de har inga leverans garantier!!! Jodå, känns tryggt det…

Comments are closed.