HURRAAA FÖR FREDAG & FÖR KYLSKÅP

.

Idag är det freeeedag och glada miner och happy känsla! Älskling kommer hem med massa vackra rosor och good Prosecco, stort gilla på det. För nu kan vi dricka vita viner, rosé och bubbel hur mycket vi vill för vi har…ett kylskåp! Precis som alla andra i vårt land haha. Har man varit utan ett i sisådär 3-4 veckor så känns det som världens största lyx ungefär kan jag berätta. Ja herregud vilken vitvarusoppa det blev för oss:)

.

.

 

LOVE på detta skåp! Så lagom stort och kallt och det finns f r y s med. Kan ni tänka:) (Och isbitar! Och kallt vatten!) Har proppat det fullt med det viktigaste – YOM som ni ser och Oatly och ostar och  Cola light. Då har man allt (Ska fylla på med annat imorgon jag lovar, har inte hunnit idag bara)

.

.

.

Den här Proseccon är såå god och flaskan är så ball! Heter Baglietti och finns på Systemet.

.

.

Så nu ska här drickas gott och ätas gott och så ska jag pussas och känna kärlek. Mumsfillibabba. Tänk på det ni också – ge kärlek och få kärlek! Då blir man så go och snäll och även full med bus:)

.

.

KRAM<3

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “HURRAAA FÖR FREDAG & FÖR KYLSKÅP

  1. Så härligt!! Berätta gärna om dina nya hudvårdsprodukter, ääälskar hudvård och blir så glad av bra tips! =))

Comments are closed.