VILKEN SOMMARDAG!

SAMARBETE/ANNONSLÄNKAR  BABYSHOP

.

Alltså vilken d a g det är idag! Har hamnat hemma en sväng efter en underbar lunch nere hamnen och ska strax ut igen. Det är typ 25 grader varmt och SOMMAR här i Småstaden. Så himla härligt och man blir ju överlycklig av att känna värmen igen! Lunchen intog vi ute brasseriestyle nere på mysiga Kajen (Kajsplats 9), en av vår stammistsällen här i staden. Alltid trevligt och gott!

.

.

.

Mojelito tog pannkakorna som vanligt och jag tog råbiffen som vanligt! PPPPP+ att sitta där i solskenet med mina älsklingar och luncha. Kajplatsen har typisk fransk bistromat och skaldjur och så lite klassiska svenska restaurangrätter. Mmmm. Det bästa av allt mao:)

.

.

.

Mamma och son myser!!

,

,

.

Moje ägde stället och var cool i tröja från Petit Bateau (finns här) och jeans med slitningar och häng från Retour! (finns här)

.

.

.

Bus och gos i hamnen! Vi var många som hängde både på Kajen och flanerade nere i hamnen idag och njöt av vädret.

.

.

.

Så här ser jag ut idag! Toti från magiska butiken Modelin som har extremt mycket snyggt. Bllusen är en riktig kvalitetsblus som håller i år och i äkta siden. Älskar att ha riktigt svalt lyxigt siden mot huden, inget slår det. Kommer från Stenströms och finns här. Skorna är också från Modelin och är från ATP Atelier och finns här. (Väska LV och solisar Gucci)

..

.

Hoppas ni också njuter lördagen snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “VILKEN SOMMARDAG!

  1. Åh, den coola killen är så vacker. En riktig dockpojke skulle min mamma ha sagt. Ni är fina hela familjen!

    PS kommer du ihåg var du köpt den prickiga blusen du visade för några dagar sedan? Sååå snygg. Of course. 😉

Comments are closed.