LÖRDAGSHÄLSNING

SAMARBETE MODELIN

.

Här kommer en snabbis från mig här hemma i vårt casa! Regnet faller utanför våra gamla fönster och i köket håller en  saffaranbsdoftande fiskgryta på att fixas, matsalen är dukad, jag tänder massa ljus och snart ska här firas någon som fyllt år! Och jags er ut så här i en bekväm men finfin outfit med gamla byxor från Inwear och snyggkofta från Busnel. ÄLSKAR svenska Busnel! Yesyes yes, det ör verkligen svenskt även om man kan knappt tro det om detta klassiska lyxiga märke med stickade högkvalitékläder i ull. Busnel hittar ni här!

.

.

Ha nu en fab lördag girrrrls!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “LÖRDAGSHÄLSNING

 1. Men allvarligt, är det nåt annat än samarbeten i denna blogg? Suck! Snälla finns det nån där ute som kan tipsa om en bra inredningsblogg? (Gärna med reklam då och då men nån ranson får det va så det ligger nån trovärdighet i bloggen.)

 2. Helt underbar blogg!! Fina örhängen…vad hittar man dom? Gillar även din klocka? Vilket märke?
  Kram på dig!

 3. Snyggt o tidlöst⭐️! Äger tyvärr inget från Busnel men tycker det är väldigt snyggt😀
  Kram denna fina lördag🍂🍁

 4. Hur många trogna läsare har du per dag? Och hur många skriver elaka inlägg? Andelen som är ”troll” är nog inte så stor, men det är dem som hörs mest tyvärr. Vi andra hörs inte utan mår bra av att gå in på houseofphilia och få lite good feeling bara. Vill bara säga det. Tack för superhärlig blogg!

  1. Håller med fullständigt! Fortsätt som du gör Petra, gillar din blogg stort!
   Gärna lite tips på höstplanteringar, du som är så duktig på trädgård.
   Mvh Monica

 5. Looking fab! Älskar din blogg och alla tips (samarbeten). Det ger mig inspo att använda det jag redan har men i nya konstellationer ev att komplettera med något litet nytt. Får man önska skulle jag gärna se lite foton från din höstträdgård. Kram

 6. Hej vad har du för fint läppstift på bilden, skulle bli så glad för svar då jag har letat så länge efter den nyansen. Ha en fortsatt härlig dag

  Mvh Camilla

  1. Hej! Åh det är ett nytt favvoläppstift med lite plumping som heter Buxom Power Plump i färgen Glowing. Kram

 7. Åh tack för ditt svar jag ska genast inhandla det

  Trevlig kväll och kram på dig
  Mvh Camilla

Comments are closed.