F R E D A G

ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

 

 

På prommis nere på stan igår! Nya klassiska svarta byxor på som sitter jättebra hittar du här.

.

.

Heeeej veckan bästa dag!

.

.

Tycker vi kickar igång fredagen med en gårdagens! Ni gillar ju mina modeinlägg:)

.

Jag försöker ju ha en skapligt röd tråd i min stil och vet vad jag gillar och framförallt vad jag inte gillar, alltså vad jag inte passar i eller trivs i och då är det lättare att hitta det man vill ha istället! Mina favoritstilar är den lite dressade klassiska ni vet och så den lite rockigare varvat med modern lite stram men oftast är det samma färger och lite samma känsla ändå

.

Har börjat hitta en hel del på Åhlens och när jag såg tröjan på bilderna i mitt flöde så kände jag att den måste jag bara ha. Helt underbar mojsig hösttröja!

,

,

.

Så läcker stickad tröja som sticker ut:) Med extra långa ärmar och snyggt mönster och dessutom är den varm och go (Jag har strl S) Finns här

.

.

.

I vår fina Småstad! De har gjort så fint nere vid Svartån, inte långt från där vi bor, och jag brukar alltid gå ner till city via den. Vackra planteringar och nya promenadstråk och bänkar.  Yes det är bara att gå ner för Mariaberget, förbi polishuset, slottet, Turbinbron, gamla Konstmuseet, via Svartån och sen är man framme på ”stan”:)

.

.

Idag är det min och Mojes dag som vanligt! Först ska han få kika på film medans jag fotar ett jobb och sen blir det cykeltur och lunch på stan (solen strålar!) kanske ett besök på bibblan igen, tur i lekparken och så lite fredagsshopping på torget och sen får Moje leka med farmor så möter jag upp lite vänner.

.

.

Önskar er alla en riktigt härlig dag!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “F R E D A G

 1. Låter som en helt underbar dag 🙂 Och superfina kläder. Jag är en av dom som verkligen uppskattar dina modeinlägg.
  Ha en fin helg.

 2. Åå ME LIKE! 😍🍁Här är en till 🙋‍♀️som tokgillar dina inspirationsinlägg👌 Ha en superhärlig fredag o helg / Marie

 3. Härligt inlägg☀️🍁! Tröjan ser ju jättemysig ut😊
  Fredagsfeeling delux har jag⭐️
  Kram

 4. Vilken härlig fredag! En fråga, Hur stor är er matta under ert matbord. Vi har samma bord och stolar som ni och ska köpa en matta till men funderar över om vi ska ha 250 x350 eller 200 x 300. Tack och trevlig helg!

 5. Tack för en inspirerande blogg! 😍 Jag undrar on du har varit nöjd med din nya kamera? Vad är bra på den? Finns det någonting som du inte är nöjd med?

Comments are closed.