HÖSTENS

SAMARBETE ELLOS

.

Nu var det dags igen att visa lite sprillans rykande nytt och snyggt från Ellos! Varma sköna tröjor kan man aldrig ha för många och ett par riktigt bra skor är ett måste på hösten. Gillar verkligen i n t e att frysa men vem gör det?:)

Själv är jag så sugen på ett par klassiska svarta snörkängor, tycker det är såå snyggt. En stickad tröja (varför inte lite lagom folkloreinspirerad!) ett par svarta stuprörsjeans, kängorna till och så på med en läcker rock eller fuskpäls över så är looken klar. Ellos har massor av olika styles och modeller att välja bland och nedan hittar ni mina favoriter i butiken just nu:

.

Svart rock hittar du här  Vit stickad tröja med puffärm finns här  Svarta snörkängor finns här

Tigermönstrad tröja finns här  Svart sneakers med gulddetaljer finns här

Beige fuskpäls finns härKlassiska jodhpurs finns här  Stickad tröja med mönster finns här

.

 

Som vanligt får ni hela 30% rabatt på dyraste varan (ej möbler). Rabattkoden i kassan är: 403455 och koden är giltig t.o.m 31/10 och gäller på ordinarie priser.

 

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “HÖSTENS

 1. Jag beundrar så mycket med din blogg o du inspirerar sååå, men om jag förstår forskningen rätt så MÅSTE vi ändra oss o konsumera mindre. Speciellt konsumtionen från Asien ( där mkt kläder produceras) där även miljön lokalt blir påverkad med fruktansvärda konsekvenser…
  Det räcker inte med att äta ekologiskt, flyga mindre, sluta att äta kött och att källsortera.
  Vi är ju i denna utmaningen tillsammans och att vi har alla ett ansvar ffa för våra barns skull. Hur tänker du kring detta och personligt ansvar – skulle gärna se ett inlägg om det.

 2. Snyggt! Om du är ute efter snörande kängor som du säger så måste jag tipsa om mina från GANT, glömt vad de heter och de sålde slut nästan direkt på hemsidan så jag länkar till ett blogginlägg där jag har dem på mig, om det är ok. http://www.ljuvamagnolia.se/2019/10/top-5-x-5-jackor.html
  De är sjukt fina tycker jag, och sköna, köpta på NK Gbg men många har ju Gant i sitt sortiment. Annars tycker jag att Filippa K´s Hiker Boot är fab också. Stuprörsbrallor som du säger, eller läderleggings, tillsammans med en go fuskpäls gillar jag.
  Jag köpte en jättehärlig i offwhite från Dry Lake i år, kommer bo i den.

  Tack för all inspo! Ellos är en av favvobutikerna.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *