STÄNGER GÅRDEN

,

Bjuder på lite bilder från idag då vi var ute nästan non-stop! Inte för att det varit så varmt och härligt (typ tvärtom. Brr) utan för att det verkligen var dags att börja förbereda trädgården för vintern. Klippa perenner och klippa gräsmattan och så ska det fylla på med jord (har köpt massor med t u n g a jordsäckar) och blåsa löv och sånt ni vet. Tvätta av och ta in utemöbler och parasoll (jodå de står ute till oktober hos oss:) och sänka krukor och detta tar tid mina vänner. Inte för att vi har världens största trädgård direkt ( bara typ 900kvm-någonting) men vi har ganska mycket planteringar och gamla träd. Så har vi som ni ser terassen en trappa upp och det betyder att nästan allt vi har däruppe, krukor och växter och träd och annat ska bäras ner  genom huset ända ner till garaget som alltså är i källarplanet.. PJUH

.

.

.

Gullungarna idag! Så snälla och lät mamsen och papsen vara trädgårdstråkiga. Så kom mormor och morfar förbi på kanelbullekaka (bakade förstås igår som alla men hann inte fota och lägga ut något alls sen pga b u s y med annat skoj:)

.

.

.

Tjohooo så kuul med gräklipparen!:) Nej men på riktigt så tycker jag faktiskt att det är riktigt roligt att klippa gräs och har inget behov av en sån automatisk gräsklippare som alla andra har här omkring. Gå fram och tillbaka och göra raka rader och trimma med grästrimmern är det bästa ju. Däremot skulle jag vilja ha en automatisk ogräsrensare/lövsamlare/möbel och krukbärare/perenklippare/jordförbättrare/städare tack. Herreguud så tröött jag är:)

..

.

.

Stängt för säsongen!

.

.

..

Fortfarande är ju de flesta löven kvar som ni ser och det betyder att det är ännu mer härligt trädgårdsfix att se fram emot. Oh my vad man kan vara avis på alla er som bor i lägenhet ibland:)

.

.

Ja det känns verkligen att vintern är på gång! Freezing temperatur ute och imorse var det ett rejält lager frost överallt. Sitter just nu i soffan framför en mysig brasa i vardagsrummet och massa tända ljus (fick riktig pre-adventsvibb nyss:) med filt över benen och sippar gott rött och har det riktigt riktigt nice. Ikväll ska vi bara bara vara hemma och tina upp i värmen och äta gott och se på någon mysig film tillsammans . Myslördag de luxe.

.

.

Hoppas ni har och har haft en fin lördag bloggisar! Njut nu kvällen alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 thoughts on “STÄNGER GÅRDEN

 1. På första bilden ser man tydligt att det finns en gräsklippare till! Så du får inte ta åt dig all äran själv! 😉
  Trevlig helg!

   1. Tror det var Mojjes lilla leksaksgräsklippare som åsyftades – såg den inte först heller 🙂 Haha… Allt gott!

 2. Härligt uppbyggd trädgård !
  Bra påminnelse, dags att börja avveckla för vintern, men snart är sommaren tillbaka 🌻

 3. Vilken mysdag🍁☀️🍂! Trädgårdens baksida, skulle vilja ha trädgård enbart på sommaren😀. Så fina barn på trappan😊
  Kram

 4. Härligt med höstfix! 🍂🍁🍂 Jag brukar alltid klippa ner perennerna på våren men blev sugen på att ta ett tag nu på höstens kant när de ser tråkiga och risiga ut. Tycker du att perennerna tar sig fint igen?
  Kram 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *