EFTER TRÄNINGKÄNSLAN

.

Alltså HUR skön är inte känslan efter ett rejält träningspass!?! Gaaah. Bästa bästa ever. Komma hem och ta en varm rykande dusch och smörja in sig och sätta på sig morgonrock eller myspysen. Efter ett ofrivilligt uppehåll på ett par månader så är jag ”p´åt igen” och det känns fantastiskt. Gymmet har tom hunnit få ett nytt namn, så länge har jag varit borta liksom:) Idag sprang och gick jag i 8 km på löpbandet och varvade snabb toplistemusik som pepp och nya Bachelor avsnitt som distraktion. Bachelor är ju bara så himla kul program och nya säsongen i Syafrika verkar riktigt lovande.Tittar ni också vänner? Väldigt mycket tjafs och tjejigt som alltid (så ska det ju vara och så blir det ju med 20 toksnygga damer som tävlar om en killes uppmärksamhet;) men det där programmet väldans snyggt producerat måste jag säga. Skulle btw såå gärna vilja åka till Syafrika någon gång med H…

.

.

.

Nyduschad! Tänk att det syns på huden direkt när man tränar? Eller när man inte gör det kanske:) Bästa glow-up-tipset om du ska iväg på något extra, fest eller date eller något, är att ta en halvtimmes löpning innan duschen. Du får färg och lyster och mår prima. Jag gör ju fransarna regelbundet och gjorde dem igår igen och det gör också så mycket för fräschkänslan. Nu när de är nygjorda så är de ju lite mycket för min smak men jag måste ta i lite i början eftersom jag gnussar ögonen så mycket när jag sover (Då har jag ändå de kortaste) Perfekt med fakefransar för mig som inte kan ha mascara. Du behöver ingen ögonmakeup utan är fixad direkt! Gillar personligen inte för mycket make up till vardags utan det ska gå snabbt. Concealer, lätt foundation och solpuder och lite vax på ögonbrynen (I övrigt har jag bara botox nu och inga fillers om någon undrar:) Har fått brun utan sol fråga och jag kan tipsa alla om apotekets vanliga, ACO´s, för ansikte och kropp. Funkar jättebra tycker jag. Ska jag bli extra brun i ansiktet tar jag en dusch med bussprayen TANCAN.

.

.

Nu ska jag fixa middag här och ikväll blir det åter igen Zeinas japanska lax med chilimajonäs. Mumsfillibubba. Lax måste vara den bästa vardagsmaten? Tröttnar aldrig:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “EFTER TRÄNINGKÄNSLAN

 1. Härligt med efterträningkänsla👍! Skönt att komma igång igen efter uppehåll💪
  Ja ni måste åka till Sydafrika, rekommenderar det absolut. Har varit både på safari och besökt Kapstaden och Pretoria vid två tillfällen.
  Fin morgonrock💕
  Kram

 2. Håller med om Sydafrika. Safari i krugerparken, bila genom Swaziland, flyg till Kapstaden med omnejd, vinplantager mm. Ta med barnen såklart och stanna några veckor. Fantastiska upplevelser och erfarenheter även för dem.
  Nu på hösten kör jag spabad och bastu efter träning. Såååå nice!!!

 3. Min dotter har nyligen varit där hos en väninna som flyttat dit på heltid
  För att sköta familjens egendomar och hon tyckte att det var ett otroligt vackert men också farligt land men kommer säkert åka dit igen och hälsa på.

 4. Fakefransar är bara så bäst. Gjode det för några år sedan när jag skulle åka på semester och tänkte att bara ha det då men jag blev fast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *