ÄLSKADE KÖK

ANNONSLÄNKAR/SAMARBETE RUM 21

..

 

Nystädade fredagsköket!

.

..

Todeloooo raringar!

.

.

Bjuder på lite pics från köket och tänk vad mycket några nya saker tillsammans kan göra! Detta är ju vårt gamla kök som vi haft sen vi flyttade in. Ett riktigt fint Kvänumkök i bästa kvalité som vi givetvis behöll, även om jag kanske hade gjort planeringen lite annorlunda om jag hade fått vara med och bestämma. (Det var ju dock bara köksskåpen och vitvarorna som var sprillans nya och fina som när vi tog över huset, resten var not good:) Vi har hela tiden haft samma köksbord (att antikt som vi ändrat skiva på) men i princip har allt annat byts ut ganska många gånger. Stolar är vi inne på vår fjärde uppsättning och de nya vi har nu är de bästa någonsin. Herregud vad jag är kär i våra köksstolar!

.

.

.

Köksstolarna kommer från &Tradition och finns här. Extremt bra kvalité och bekvämlighet på dessa danska sköningar. Love them!

.

.

.,

Ett enkel sätt att förändra köket är att byta knoppar! Var väldigt mätt på mässingsknoppar i köket och ville ha rejäla i metall istället och hittade dessa från Beslagdesign. Stort gilla på att de är runda, ganska maffiga och har liksom en botten också. Som ni ser så är mässingredskapslitsen kvar över spisen det är helt okej:)

,

 

.

Senaste tillskottet i köket är ännu en lampa från märket Flos. En stor maffig sak som ger vårt gamla kök liksom lite edge! Ni hittar lampan här.

.

.

.

 

Älskar kombon av snyggkuddar och snyggespressomaskin i min kökshörna. Kuddarna är från Dirty Linen och finns här och här.

..

..

Vill att mitt kök ska kännas snyggt så klart men även myysigt! Och praktiskt givetvis. Som ett varmt husets hjärta mitt i villan där hela familjen hänger och yes vi är klart oftast i köket. Nu ska jag stick iväg till Maci och handlar massa gott inför helgen här. Vårt fräscha (nya det också!) kylskåp ska fyllas till bredden med godsaker. Och i helgen väntas det bla utflykt och kalas och middag med vänner och fredagskänslan är på topp just nu kan jag lova:)

.

.

Ha en rikigtigt härlig eftermiddag nu girrrls!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “ÄLSKADE KÖK

 1. Jättefint kök stilen passar bra med husets ålder det gillar jag. Själv bor jag i ett hus byggt 1959 så i köket finns det lite teak och virrvarr . Ha en härlig helg ❤️

 2. Jättefint är det fortfarande ert kök, och snyggt med de nya stolarna som bryter av! Och älsk på Flos-lampan! Happy Friday!!

 3. Så fina bilder och ert kök är så fint. Jag undrar vad det är för fin grön skål.
  Ha en mysig helg!! Kram

  1. Hei:) Jeg lurer også veldig på den grønne, fantastiske skålen 😻 Er den fra Bordallo Pinheiro? «Couve»? Elsker ditt kjøkken!

 4. Skulle vara kul att veta vad du hade gjort annorlunda om du planerat köket? 😃
  Riktigt fint med de stolarna! Tyvärr lite pricy för min del annars hade jag slagit till ☺️

 5. Hade tid över och har gått igenom dina inrednings bilder sedan länge. Tycker att ert hem bara blir snyggare och snyggare. Wow!

  Vi bygger nytt och har många val att göra, tror du jag har huvudbry 😅🤯

 6. Längtat efter sådana här inredningsinlägg 🌟. Vill också rekommendera stolarna, de är nog de mest bekväma man kan ha. Känns liksom så ”mjuka” att sitta i, o snygga dessutom 👌🏻

 7. Fin t – dock fungerade inte länkarna när jag skulle titta närmare på produkterna.

 8. 😂🤣I’ve been reading your blog quite many years, and lost account just how many chairs there have been in the kitchen! ”Old” ones move out and new in, in a steady stream at least once a year. 😆

 9. And same goes for your lighting, just how many dozen of gorgeous lamps you have bought?❤😄

 10. Så fint kök, blev lite sugen på lampan. Väldigt kul med inredningsinlägg. Trevlig kväll

 11. Ja himla fint hem har ni! MEN: Tycker inte de vackra stolarna passar mot övriga inredningen. Nu blev plötsligt det som var så matchande litet fel? Och fräcka lampan? Nja, nu kom det in svart plötsligt. Litet fel där med, men jättefin lampa i sig. Du brukar vara så stilsäker men den här gången tycker jag du rört till det. Även om allt var för sig är snyggt. Som vanligt.

  1. Kerstin, det kan bli för mycket matchande 🤗 det är snyggt att bryta av med ngt helt annat 🥰

 12. Åh, så fint!😊Jag är också inne på att tillföra mer trä i inredningen i köket ( bra feng shui där, tror jag) och funderar just nu på hur vi ska få till det! Det blev toppen med lampan också. Härligt att blanda stilar. Blir så personligt då tycker jag. Du är inne på helt rätt spår😘

 13. Älskar ditt kök! Så fint 🙂 jag håller på att planera kök och är inne på en sittbänk.. hur lång är eran? 😍

 14. Jättesnyggt! Kul att du vågade bryta med mörkt trä. Och med en bullbakande mamma blir det förstås alltid hemtrevligt.

Comments are closed.