HELGSTARTEN

.

Bästa starten på helgen för mig är så här: H pussar mig God morgon och sen tassar han ner och gör frukost och bakar sina MAGISKA scones (han har liksom massa smörklumpar i som gör dem megakrispiga) Har turen att ha träffat en man som är jättekärleksfull och omtänksam, vet att inte alla är det (och inte alla damer heller så klart) Väldigt tacksam för det<3 Hur som helst. Jag och Moje ligger kvar i sängen och busar och kramar och pussas (prinskorven är allt bäst på morgonen – är jättegosig och doftar kattunge) Sen äter vi gofrukost med extra allt tillsammans i köket och lyssnar på radion (Som jag berättat tidigare så är alltid radion eller musiken på här hemma. Jag är liksom beroende av det. SÅ hemtrevligt) Efter det så sysselsätter sig alla med sitt ett tag och då brukar jag glida ner i vår mulliga soffa i vardagsrummet och ta en till kopp kaffe och läsa något eller se någon serie jag följer och bara n j u t a. Mätt som en tok och glad och mycket nöjd sitter jag där och lyssnar på familjens ljud i vårt mysiga gamla hus här på gatan i stan. Och nu är det höst och då blir det liksom ännu lite mysigare med en sprakande brasa  i öppna spisen och ljus. DET är feelgood

.

.

.

Kanske planerar jag inför en middag här hemma och hur dagen ska vara. Vad vi ska göra och var vi ska åka och kollar med alla skatter vad de har för planer!

.

.

Yes man måste älska lördagar. Just nu lyssnar jag på den här goingen, 100% lördagskänsla och en av mina favvolåtar all time!

.

.

Ha nu en finfin dag vänner! SÅ glad att ni kikar in<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “HELGSTARTEN

  1. Underbart! Det gäller att välja att se livet så härligt som du gör! Du inspirerar! Har själv en sjuk dotter & då gäller det verkligen att se livet från den ljusa sidan för annars orkar man inte. Tack för din positiva blogg!

    1. Nä det behövs inte. Spisen är så djup och har ett skydd på golvet så gnistor kan inte fara iväg och antända något och Moje förstår att inte pilla i elden:)

    2. Fin och torr björkved smäller inte iväg gnistor som gran eller tall, det ska man passa sig för att elda i öppen lerugn.

  2. Låter härligt! Har också en treåring hemma, imponerad hur du lyckas sitta i soffan på morgonen o kunna njuta av en serie 😉 Här skulle det vara mission imposssible haha.

  3. Har också en helt underbar man som fixar frukost med kokta ägg, mackor, kaffe osv. Riktigt mysiga lördagsmornar man kan unna sig.

Comments are closed.