MYSIGT NERE PÅ STAN

ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

 

Idag tog vi skatterna och lunchade på Småstaden allra nyaste restaurang som hade invigning idag! (Mer om det i ett annat inlägg:) Så himla vacker höstdag och eftersom jag precis sprungit 7 km i bra tempo så kände jag mig pigg på endorfiner och vråålhungrig.

 

Tänkte att jag skulle visa vad jag hade på mig denna lördag för det kanske ni vill se?:) Sprillans ny höstoutfit var det nämligen..

.

.

.

Men huur fin är inte den här fuskpälsen?? Gaaah vilket fluff. Typ det gosigaste mjukaste som finns. Love. Är dock inte så rosa som det ser ut på bilderna? Mer åt taupe som min ATP-väska jag har till och jag vet inte vad som hände med färgen på bilderna. Hur som helst som finns den här för er som är sugna på samma (BRA pris!)

.

.

.

Det är FINT i Västerås!

.

..

.

Örhängena finns här.

.

,

.

Under pälsen har jag en mönsterstickad gosig melerad tröja i lite ton-i-ton. Snyggt att matcha. Finns här

.

.

.

Och så ett par skinnbrallor som är cropade och som sitter som en smäck till det (jag har strl 36 – de är ganska rymliga) Byxor finns här. Stövletter är gamla Twist & Tango. (Här ser ni förresten hur färgen på kappan är egentligen:)

.

Lite pics från min mysiga dag alltså men nu måste jag kila här – ha det så härligt så ses vi imorgon igen så klart!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “MYSIGT NERE PÅ STAN

  1. Snyggt! Tröjans länk är fel å jag som vill ha den. Vad är det för märke på den? Eller om du vill fixa en ny länk.

    Ha en bra dag!

  2. Ja det är ju inte något miljötänk hos dig precis. Hur kan man konsumera så mycket kläder på ett år. Vet inte hur många jackor/kappor du köpt under hösten bara.

Comments are closed.