D R E A M L A N D

SAMARBETE MED GOODIEBOX

..

Good morgon sunshine!

,

Hoppas du sovit gott!?

.

Vet ni jag har fått prova en ny beautybox. Ni vet en sån där härlig överraskningsbox med lyxiga skönhetsprodukter. Den här heter Goodiebox och varje månad skämmer denna låda bort mer än 100 000 kvinnor i Europa med lite extra boost till skönhet och till efterlängtad egentid..

.

.

..

Att skämma bort mig själv lite och ta hand mig om mig lite extra gör iaf mig extra glad! Dessutom älskar jag paket och spännande överraskningar. Med Goodiebox så får man hela 12 överraskningar varje år, inte fel alls:)

.

,

.

Skönhetsexperter väljer varje månad ut 5-7 produkter från nya och etablerade märken. Det kan vara hårmasker, serum, smink, krämer, skönhetsprodukter etc etc. (Oftast är produkterna i fullsize) Goodiebox är liksom ett enkelt sätt att kanske hitta nya spännande favoriter som gör det bästa för just dig.

.

.

.

Avgiften för boxen varje månad är endast 199 kr men värdet är minst 750 kr och oftast mycket mer. Oktobers låda heter Drömland med fokus på en härlig nattsömn. Produkterna är inriktade på de där 8 timmarna du ska sova gott varje natt och även lite extra hjälp och boost om du inte gör det.

.

.

.

Drömlandboxen har ett värde av hela 1214 kr för nya medlemmar. Ett riktigt kap alltså! (Du kan förresten när som helst avsluta din prenumeration eller pausa om du inte vill fortsätta) Varje månadsbox har en egen färg och ett eget tema.

.

.

.

Jag sover väl helt ärligt lite sisådär på nätterna ibland och öppnade ivrigt boxen för att gotta mig med innehållet! Mitt bästa tips för att sova bra är förresten: 1. Inte ha några sprattlande treåringar som ligger på tvären i sängen (herreguud) Det är väl det viktigaste hehe 2. Lägga bort mobilen långt från sängen! Gärna i ett annat rum. 3. Tvätta ansiktet noga varje kväll med mild rengöring och smörja smörja. Lägg gärna på en nattmask och se till att du har produkter som inte gör att du vaknar med påsiga svullna ögon. 4. Drick ett glas vatten. 5. Se på något mysigt innan du ska somna eller läs en trevlig bok eller magasin. Läs i n t e nyheterna.

..

.

Innehållet i oktoberboxen ser ut så här! En fluffig ansiktshandduk, ordentlig peelingmask till fötterna (det behövde jag verkligen!) sleepingmask, lipglace och en helt ny concealer jag aldrig provat (Nya medlemmar som signar sig nu får också ett extra elixir).  Så nu ska jag testa och känna och dofta – spännande!

.

.

Goodiebox är alltså till för att överraska dig och för glada små egostunder! Vill du läsa mer om den här boxen eller starta en prenumeration själv så kan du göra det här.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “D R E A M L A N D

 1. Gillar dig o din blogg men längtar efter inspiration som inte är konsumtion. Vår konsumtion håller tyvärr på att förstöra vår planet och många många väljer att inte se det. Så ledsamt.

 2. Älskar boxar! Som en överraskning varje månad.
  Älskar din blogg, du är en av få jag är inne och läser varje dag. Keep up the good work!
  Om jag får önska inlägg så hade jag gärna velat veta hur ”en dag på jobbet” ser ut för dig. Så spännande! Kram

 3. Tack för tipset men får stressymptom av oanvända krämer, burkar, parfymprover med mera som står oanvända eller halvfulla… Kan inte heller med julkalendrar där hälften innehåller produkter som jag inte kan använda… Hellre en dyyyr kräm jag verkligen gillar och använder än en massa småpryttlar som bara kastas i soporna….

  1. Har samma problem och dessutom är det syra i de hudvårdsprodukter jag använder och kan därför inte testa andra produkttester som oftast också innehåller syra idag så det blir verkligen bortkastade pengar för min del.

 4. Shit så dumt att betala för nåt man inte vet vad det är. Bättre att själv gå ut och handla det man vill ha

 5. Det känns alldeles onödigt! Hellre en kräm som man verkligen vill ha och då får den gärna vara dyr än en massa produkter som inte används. Jag tänker också på vår stackars planet och blir skräckslagen över all konsumtion:=(

 6. Precis som med dom där hemska julkalendrarna med en massa ”skit” i…småflaskor och nagellack mm som aldrig används..Dyra är dom också. Att prenumerera på en box där man inte vet vad det innehåller oavsett om värdet är så mycket mer men använder man inte produkterna så blir det ändå dyrt tillsist. Hair towel för mig är en hårturban?!

 7. Tycker som många ovan, himla onödig grej! Få en en massa småpryttlar som förmodligen inte passar vad jag behöver ändå. Köper hellre en bra kräm som jag VET jag gillar!

Comments are closed.