OREDIGERAT

ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Gårdagens jag (helt utan filter & redigering:)

.

.

.

Good morgon bloggisar!

.

.

Har ni sovit gott raringar? Det har INTE jag. Herregud vilka mardrömmar, usch och fy! Ibland blir man ju så himla påverkad av sånt man drömmer så man liksom inte klarar av att skaka av det sen direkt när man vaknar. Tror att det var den stora mängden av den mumsiga maten jag åt igår som gjorde sitt (Åt massor av olika fantastiska spanska rätter) och det röda vinet bidrog nog lite till det med haha. Hur som helst! Tänkte jag skulle visa vad jag hade på mig igår som var en hel outfit i bara beige. Ja det helbeiga är ju överallt just nu och jag tycker att det är riktigt snyggt när det gäller mode. Eller min outfit är ju i lite mer i färgen taupe (dvs kallare rödare beige)

.

Bilderna här är förresten helt oredigerade! Helt ärligt så händer typ nästan aldrig här på bloggen att de är det (och nog inte på de flesta större bloggar heller, alla redigerar ju sina bilder:) Får ofta frågor om min kamera och det är alltså en proffsig Canon Mark III 5D med ett superobjektiv (från Canon) som jag älskar men trots det så redigeras nästan alla bilder ändå. Främst när det gäller brusreducering och att justera skärpa, kontrast, ljus och färger. Så fina bloggbilder är alltså inte bara kamerans och eller fotografens förtjänst. När det gäller det där med fotograf så är det alltid så att jag själv ställer in allting och ställer kameran i läge, även när någon annan tar kort åt mig, så den som knäpper sen behöver bara trycka på knappen (Som här när det var en av skatterna som var gullig och tog pics åt mamma:) Tyvärr blev bilderna från igår inte så bra (hade ju lite bråttom och jag ber så mycket om ursäkt också för min slarviga text igår. Herregud. Helt enkelt för fort & fel men nu har jag rättat:) så det är liksom inte lönt att börja peta med redigering då. Men det kanske är kul att se dessa med – rått och direkt och lite som ja Unplugged! (som fanns på MTV och kanske fortfarande finns:)

 

.

.

.

Supermatchat!

.

.

 

.

Min blus från Carin Wester hittar ni här, byxorna i bomull/viskos från Wera här, (Klackarna är från Malene Birger, diademet minns ej och örhängen Gina Tricot)

.

Har ni kommit ihåg att dra t i l l b a k a klockan då? Vintertider är här och nu gäller det att maxa den tiden med allt det bästa (Någon mer som har eextremt adventslängt just nu och cravings efter amaryllisar och lussebak och pepparkasdoft??:)

.

.

Ha nu en fab söndag! (Själv ska jag plantera ännu fler tulpanlökar ute på gården som jag fyndat på Granngården för halva priset – tips. Jättefina sorter hittade jag och massor fanns kvar:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “OREDIGERAT

  1. Fab som alltid, du har en supersäker stil i allt du gör, inredning mode, trädgård. Jättefina bilder och bloggen är superproffsig. Mvh Åsa

  2. Din outfit passar dig perfekt, ingen redigering behövs. Jag älskar att bli inspirerad av dina modebilder och du får mig att våga vardags-glamour ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *