OKTOBER & ELLOS

SAMARBETE ELLOS

.Svart kappa med knappar här, blockrandig tröja här, mönsterstickad tröja här, handskar här, kappa med stor krage här, melerad stickad tröja här, svart quiltad jacka här, grovstickad mönstrad tröja här, fukspälskrage här, gosig rosa polotröja här

 

Här kommer Ellos oktoberinspo från moi! Rosa härliga tröjor och lite sköna svarta kappor och jacka. Rosa och svart är ju en klassisk kombo som verkligen poppar eller hur! Fint med lite färg som lyser och värmer så när det börjar bli lite mörkare och lite kallare:)

.

Med koden 403455 i kassan så får ni som vanligt hela 30% rabatt på dyraste varan när ni handlar och det gäller alla märken! Koden är giltig tom 31/10 (och gäller på ordinarie priser)

.

HAPPY SHOPPING ALLA!

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “OKTOBER & ELLOS

  1. Ellos har mycket fint och otroligt många olika varumärken men av egen erfarenhet så vet jag att kvaliteten är lite si så där med deras egna märke. Jag ser att de plagg du väljer ut är alltid av deras egna märke, vad tycker du om deras kvalitet? För jag antar att du själv använder deras kläder eftersom du gör flertalet samarbeten med dem. 🙂

Comments are closed.