FÅTT SURPRISE FRÅN

.

I brevlådan hittade jag en ny bok idag! Från en favvoritförfattare närt det gäller genren Elegante Crime nämligen Denise Rudberg. Åh de där böckerna om Marianne Jidhoff i lyxiga miljöer i Stockholms innerstad  är bara de bästa, love it. Varför har de inte blivit någon spännande serie baserat på dessa förresten? Jag skulle iaf kolla allt! (Tror Rudberg gett ut 9 böcker eller något sånt i serien)? Så nu har jag en ny bok att sätta tänderna i, blir perfekt kvällsläsning på vår lilla get-away i Stockholm

.

.

.

Älskar att läsa och har alltid gjort! Romaner och deckare och även en del poesi. Läste hur mycket som helst när jag var yngre men nu har det varit lite sämre ett tag. Oftast blir det i form av pockets men jag ska bli bättre på just inbudna riktiga böcker som man kan spara. (Och tycker man att det blir för stökigt och färgglatt i bokhyllan kan man vända på de böckerna som jag har gjort:)

.

.

Efter en dag med diverse uppdrag så ska jag strax iväg och fixa nya fransar och det är väl det bästa som finns. Alltså själva fixandet då. Gaaah så sköönt det är med det där pillandet och jag längtar. Sen får vi se om jag hinner med naglarna också ikväll (Brukar alltid köra Drop-In nere på Köpmansgatan:) Fransar, fötter och naglar unnar jag mig varje månad, sånt där enkelt som gör att man känner sig lite fräschare.

.

Sen tänkte jag be er om era bästa ”få-3-åring-att-sitta still-vid-restaurangbordsknep”?!? Jo jag vet att Iphone/Ipad fungerar utmärkt men det är ju bara så trist att ta till jämt. Känns inte så bra helt enkelt utan jag tänker mer pyssel eller så. Moje är ganska så lugn och duktig och så men han tröttnar ju också efter en stund:)

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “FÅTT SURPRISE FRÅN

 1. Hej!
  Lite lego bygge, lagom strl förstås. (Inte den stora kartongen man kanske får på julafton.) Först bygga o sen något litet nytt att leka med på bordet. /Sussie

 2. Våra barn lessnade alltid efter en stund oavsett vad vi hade med oss till dem så vi slutade faktiskt gå ut och äta med barnen tills de kom upp i skolåldern. Nu går det bra mycket bättre även om våra barn aldrig störde andra men vi som föräldrar blev stressade av hur tråkigt de tyckte det var. 🙂

 3. Ja det är 9 böcker hon gett ut i denna serie, därför heter den under nio nätter. Tidigare har man pratat att filma böckerna med Lena Ohlin som Marianne Jidhoff. Frågan är om det blev något av det.

 4. Klisterböcker! Mina kunde pilla i evigheter. Din IPhone med hörlurar o Barnradions Monstret under sängen eller En Gris På Dagis.

 5. Min lilla fyraåring gillar prick till prick-böcker och pysselböcker med bokstäver och siffror (Sarah Sheppards är superbra). Han kan hålla på i evigheter.

 6. Jag brukade ha ens en liten burk med plus plus o sedan en sådan där målarbok som man har vatten i pennan och sedan färglägger i en speciell målarbok. Tar liten plats när de är så små.

 7. På Tiger eller TGR eller vad affären nu heter finns det superbra små pysselsaker, allt från böcker med klistermärken till små spel, ritblock och roliga pennor. Brukar plocka ihop ett kitt till mina grabbar när vi åker på semester så att de har att göra i bilen.

 8. Hej, du har så fint hemma! Verkligen en stor inspiration för mig. Vart kommer lampan ifrån och det lilla svarta sidobordet ifrån?

 9. Men åååå har nästa bok kommit nu…det hade jag missat… tack för tipset…;) Älskar hennes böcker.
  Vi körde också mycket pysselböcker med bla klistermärken då våra var små…
  Å små spel…tex 4 i rad..de finns i små resevarianter… å man behöver inte spela med dem..man kan helt enkelt säga att de bara ska bilda egna små mönster…å luras lite…;)
  Ha en härlig resa! Kram Katarina

 10. Småpyssel från TGR, lego (de mindre förpackningarna), pysselböcker med typ tusen klistermärken. Såna squishi eller vad de heter 😂 är roliga också & underhållande 🥳🥳🥳

 11. Plus plus! Har funkat från 3-4 års ålder och funkar fortfarande (nu 9 år:)) Brukar locka barn från andra bord också haha!

 12. Hej! De där golvlampor i silver du har, har letat ihjäl mig i din blogg om vad de heter men hittar ingenstans, snälla hjälp 😊

Comments are closed.