SÄSONGENS SKÖNASTE SKOR

Samarbete Scorett

.

Här ser ni mina allra bästa höstskor från Scorett! Ett par riktigt sköna lätt ullfodrade boots i svart mjuk mocka med gudldetaljer. Kommer från märket Canada Snow som är specialister på just såna här snygga lite lyxigare citykängor i hög kvalité.

.

.

..

Skor som man kan jämt och till det mesta. Med lite tjock sula så man kommer upp en bit men ändå riktiga såna ordentliga boots som man kan promenera i och som håller en varm kyligare dagar. Ser ni alla de fina små detaljerna som det broderade lilla lövet på hälen tex förresten? Gillar sånt:)

.

.

.

På väg till gymmet med sportiga boots på fötterna! (Rosa mössan är förresten också från Canada Snow och den är från Scoretts Rosa bandetkampanj som är i avsikt att samla in pengar till Bröstcancerförbundet<3)

.

.

 

.

Scorett har massor med läckra Canada Snowboots i olika färger och modeller i sitt sortiment och här har ni ett urval! Vill ni kika mera så klicka här.

.

.

KRAM
.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “SÄSONGENS SKÖNASTE SKOR

  1. Snygga,måste kolla på. Jag har lite svårt för mössor med tofs till vuxna, så den får nog vara men skorna är jättefina😊😊

  2. Så snygga, fick slänga mina gamla canada boots förra året få dragkedjan gett upp (men tror på allvar jag haft dem i 10 år – bästa vinterbootsen) så har spanat in dessa!
    Tycker du de är smala eller breda i strl?
    Ha en fin dag!

Comments are closed.