INCHECKADE PÅ GRAND HOTEL

 

.

Igår kom vi då hit och möttes av ett magiskt vackert  soligt och alldeles gyllende Stockholm! ”I Stockholm är jag född, där har jag min familj och jag hittar nästan överallt tra la la” stämmer ju in även på mig och jag äälskar vår vackra Hufvudstad. Ovan ser ni utsikten från vår balkong igår eftermiddag för yes, vi är åter igen gäster på Grand Hotel!

 

.

HAPPY mama som ska ha riktigt höstlovsmys med mina skatter! Att checka in på ett härligt hotell uppskattar vi alla. Lolo kom över en liten sväng (hennes pappa bor vid Karlavägen) och hon och jag spaade och mös ihop nere på hotellets spa och åt mumsig mat på Verandan tillsammans. Sen stack hon iväg till en kompis, det är de som gäller mest hela tiden numera!:)

.

.

.

Lite godsaker till barnen som väntade när vi kom<3

.

.

.

Vi fick samma ljuvliga svit som sist!

.

.

.

TACK snälla för alla pysseltips till småttingar ni gett! Nu har jag bunkrat upp lite här på rummet att ha där och ta med på restauranger:) Här ser ni Moje med Halloweenmonstermagneter i fin ask från TGR (De hade ju mycket skoj så tack för den påminnelsen)

.

.

.

Ut en sväng för en tur till NK och lite shopping! Det blev bla lite på Barn från Parfymavdelningen (Ska tipsa om en fantastisk parfym jag köpte i ett annat inlägg:)

.

.

.

Middag blev på Grand Hotels extremt trevliga och ytterst barnvänliga veranda. De har en egen liten barnmeny med lite rätter och drinkar och servisen är så tillmötesgående och rara. Rekommenderas! (Jag åt en Bjärekyckling som var PPPPP)

.

.

NU blir det ytterligare en härlig dag här i stan! Solen strålar in genom våra vackra stora fönster och nu ska vi ner och frossa frukost – mums:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “INCHECKADE PÅ GRAND HOTEL

  1. Men så mysigt med höstlov i ”den stora staden” 🙂 Hoppas att vädret är med er.
    Kram och ha en trevlig helg!

Comments are closed.