GOD MORGON RARINGAR

.

Pics från morgonmyset här på Grand Hotel! Så härligt att sitta där på Verandan och titta på Skärgårdsfärjorna och slottet och äta massa gott till frukost i solskenet. Dock är bilderna från igår då vädret var lite härligare än idag då (det är tvärgrått och duggregnar utanför hotellfönstret just nu)

.

.

Todelooooo Lördagsbloggen!

.

Vilka dagar vi har här i Stockholm! Massor med god mat och promenader (även lite träning!) och ja allmänt höstlovsmys. Bästa bästa. Igår var vi en sväng i Gamla Stan och gick runt och visade Bea som aldrig varit där och tog en tur inne på Slottet. Fikade på Grillska och pratade om Stadsmissionen (som driver cafeet som har ett eget bageri och jättegoda bakverk. Gå gärna dit!) och allt de gör för de utsatta. Känns som det är viktigt  att blanda lite så att barnen förstår att det vi har och gör är inte möjligt för alla och att det kan vara på annat vis också. Har alltid varit viktigt för mig det där, att inte mina barn ska tro att saker liksom bara är givet – att livet verkligen inte är en räkmacka för alla.

.

Hur som helst! Idag ska vi möta upp våra vänner ute på Djurgården och ha lite mysig vinlunch tillsammans och sen blir det Gröna Lund med alla barnen och massa läskigheter! Ska bli s å kul! (Får se bara om det blir för mycket skräck för Mojeplutten. Vi kanske får hålla oss på mindre läbbiga småbarnsdelen:)

.

.

Ha nu en underbar lördag raringar!
.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “GOD MORGON RARINGAR

  1. Förnöjsamhet kan vara bästa känslan.
    En annan sak. Hörde du att UnderbaraClara nämnde dig i sin podd?

  2. ”blanda lite så att barnen förstår att det vi har och gör är inte möjligt för alla och att det kan vara på annat vis också. Har alltid varit viktigt för mig det där, att inte mina barn ska tro att saker liksom bara är givet – att livet verkligen inte är en räkmacka för alla”. Hm?

Comments are closed.