GRATTIS UNDERBARA PAPPA

.

Hurra, hurra, hurra, hurraaa för alla fina pappor idag! Här hemma bjöds husets fina lilla pappa på denna lilla söta tårta i morse (eller i morse kanske det inte är när klockan är över 11:)

.

.

..

Nyvaket och segt gäng här hemma denna morgon! Har man varit på party så blir det ju ibland så (Moje somnande inte förrän 01.30 i natt den lilla festprinsen:)

,

,

,

Hittar alltid de finaste presenterna (och inslagningen) på Newport! Igår fick Bea välja något fint till pappa i butiken (och det blev denna skoputslåda – urtjusig och praktisk)

.

.

Heeeej sköna Söndag!

.

.

Ja det är ett lite trött gäng här hemma idag som sov till att klockan var över 10 idag! Händer inte ofta vill jag lova. Jag tassade upp lite tidigare och gick och hämtade vår bil hos vännerna borta på Stohagen någon km hemifrån (Vi bor på ett område som heter Stallhagen) och var övertygad om att jag skulle ha en vaken familj när jag kom tillbaka. Men de sussade minsann så gott fortfarande så att jag kunde duka fram lite mysfrukost och tända ljus innan det var dags att ”fira far”! Vi hade så himla kul igår på festen och det är så kul när det är tema och man få klä ut sig. Tror nästan vi vuxna tycker det är roligare än barnen haha (Iaf papporna, de gick verkligen all in:)

.

Idag skulle vi träffa mina föräldrar och fira min egna lilla paps (som jag älskar så himla mycket för att han är bäst och världens snällaste) men tyvärr vaknande Moje med förkylning så vi får hoppa det tråkigt nog. Vi tar det lite lugnt hemma istället och spelar spel och eldar brasa och myser. Ute har det kommit ett lager pudrigt snö och det är bara s å fint!

.

Ha nu en mysig söndag vänner och krama om papporna i era liv lite extra idag!<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “GRATTIS UNDERBARA PAPPA

Comments are closed.