HALLOWEENFEST 2019

.

Här har vi då lilla familjen Halloweenstyle 2019!!! Ett komplett kirurgteam med läbbiga Dr B.Lind, Syster Psycho, Narkossköterska Al. Lover och mycket obehagliga chefskirurgen Dr Ben.Dover. Tyvärr finns inga fler eller bättre bilder än dessa tagna i källaren 5 minuter innan vi åkte på fest (herregud alla stod visst still och posa för kameran utom jag:) Men jag hoppas ni ändå ser hur f i n just H var i sin outfit:):) Och kul hade vi som sagt och familjen S hade som vanligt gjort det hur trevligt och gott som helst (Tack familjen S åter igen<3)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “HALLOWEENFEST 2019

  1. Är inget fan av maskerad, men ni ser ju bara för härliga och roliga ut. H ser väääldigt skräckinjagande ut, med björnmössa eller är det krullig peruk? 😀

  2. Naaaeeee men vad creepy!!! Ni lyckades VERKLIGEN! Som hämtat ur An American Horror Story! 👍🏼😀❤️

  3. Wow.. så vill jag att min sambo ser ut nästa år. Hur lyckades ni med Beas lins? Vi var tre st som köpt linser men ingen lyckades få in dem

Comments are closed.